Δυο πρωην «Πανθρακικοι» οδηγουν τον Αρη σε πορεια πρωταθλητισμου

Άκης Μάντζιος και Γιάννης Πλαβούκος έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους στην φετινή πορεία του Άρη

Ο Άρης πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του, βρισκόμενος στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Άκη Μάντζιο, να έχει αφήσει το αποτύπωμα του στην πορεία των «Κιτρινόμαυρων».

Ο πρώην τεχνικός του Πανθρακικού έχοντας στο πλευρό του τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκο έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις για την δουλειά που πραγματοποιούν χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με πολλή ουσία.  Οι «Κιτρινόμαυροι» σε 12 παιχνίδια έχουν συγκεντρώσει 29 βαθμούς και συγκατοικούν με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος σε λίγη ώρα υποδέχεται την ΑΕΛ.

Και οι δύο προπονητές πρόσφεραν στον Πανθρακικό τα μέγιστα, συμβάλλοντας στην επιτυχημένη παρουσία της ομάδας της πόλης μας στα σαλόνια της Superleague. Επιπλέον αγαπήθηκαν και οι δύο από το φίλαθλο κοινό του Πανθρακικού

Η συγκομιδή του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Πανθρακικού ήταν 12 νίκες, 13 ισοπαλίες και 21 ήττες μαζεύοντας συνολικά 49 βαθμούς.  Ντεμπούτο στον πάγκο των «Πρασίνων» έγινε στις 18 Αυγούστου 2013 με την ομάδα της Κομοτηνής να αναδεικνύεται ισόπαλη με σκορ 2-2 με αντίπαλο τον Λεβαδειακό ενώ το «κύκνειο» άσμα στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού ήταν στις 2 Νοεμβρίου 2015 όταν και ο Πανθρακικός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον ΟΦΗ. Μεγαλύτερη νίκη του Πανθρακικού με τον Μάντζιο στο τιμόνι ήταν το διπλό στην Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό με 2-1.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.