Δυο ομαδες με κοινη πορεια εσβησαν μαζι «κερακια»

Το θεατρικό εργαστήρι «Επί Σκηνής» και η «Maik Productions» γιόρτασαν σε ένα πάρτι γεμάτο χαμόγελα και αναμνήσεις

Μία πόλη, δύο δραστήριες ομάδες, χιλιάδες όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί και άλλες τόσες που πρόκειται να ακολουθήσουν. Ο λόγος για το θεατρικό εργαστήρι «Επί Σκηνής»της κ. Μυρσίνης Λαντζουράκη που φέτος κλείνει 10 χρόνια στο «σανίδι» και την ερασιτεχνική ομάδα «Maik Productions» με 20ετή παρουσία στην Κομοτηνή που έσβησαν μαζί τα «κεράκια» τους την Κυριακή στο καφέ μπαρ «Οκτώ».
 
Οι «οικοδεσπότες» της βραδιάς φρόντισαν να γλυκάνουν με την απαραίτητη για την περίσταση τούρτα, μέλη και φίλους που έσπευσαν να ευχηθούν σε ένα πάρτι γεμάτο χαμόγελα, αναμνήσεις και ωραίους ανθρώπους που στήριξαν και στηρίζουν τις προσπάθειές τους.
 

Άλλωστε το θέατρο, όπως και ο κινηματογράφος είναι τέχνη εξ ου οι δραστήριοι πυρήνες αλληλοσυμπληρώνονται, όπως είπε ανακαλώντας τα παλιά με νοσταλγία η κ. Λαντζουράκη. «Το πάρτι μας είναι κοινό, όπως επίσης και η πορεία μας τα τελευταία χρόνια. Δεν υπήρξε παράσταση που να μην συνεργαστούμε για αυτό σήμερα γιορτάζουμε όλες τις δημιουργικές χρονιές που ζήσαμε παρέα» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Θυμήθηκαν τα χρόνια που πέρασαν, ευχήθηκαν στα καλύτερα που έρχονται 

Φυσικά αυτόν τον καιρό μέσα από τα μαθήματα και τις δράσεις τους αναπτύχθηκαν φιλίες και ζεστές ανθρώπινες σχέσεις. «Τα τελευταία 10 χρόνια αισθάνομαι ότι είμαι ταυτόχρονα δασκάλα και μαθήτρια, γιατί από όλους τους ανθρώπους γύρω μου έχω πάρει ζωή, ενέργεια, φαντασία και τόση εμπειρία που δεν θα την άλλαζα για τίποτα», εκμυστηρεύθηκε η ηθοποιός και σκηνοθέτης στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα «η τέχνη ενώνει και αυτό είναι κάτι που καταφέραμε να δείξουμε μέσα από την όμορφη ατμόσφαιρα της σημερινής εκδήλωσης». 

Κάλεσμα προς τη νέα γενιά από τη “Maik Productions” 

Στην εκδήλωση βρέθηκε ο κ. Μιχαήλ Βαμβακάς, ο άνθρωπος που δημιούργησε την “Maik Productions”  πριν από 20 χρόνια. Αν και έχει πια παραδώσει το τιμόνι στα χέρια του κ. Σπύρου Νταντανίδη δεν έπαψε στιγμή να προσφέρει την βοήθειά του, αυτήν την φορά από την καρέκλα του σκηνοθέτη. «Άφησα πίσω μου ωραίες στιγμές που ποτέ δεν θα ξεχάσω. Τα 20 χρόνια με την ομάδα και η δεκαετής συνεργασία με την Μυρσίνη Λατζουράκη είναι για εμένα πολύ σημαντικά. Θέλω να κάνουμε κι άλλα βήματα, περισσότερα βίντεο ακόμα και ταινίες ταινίες», ευχήθηκε αναφέροντας συνοπτικά μερικούς από τους φετινούς «σταθμούς» στην πορεία της ομάδας.
 
«Φέτος έχει γίνει ένα μεγάλο άνοιγμα. Σε συνεργασία με τον Λευτέρη Γκουρόπουλο και τον Σταύρο Γκιουζελίδη, τους λεγόμενους “CeSoir» δημιουργήσαμε στο YouTube μια σειρά επεισοδίων, ενώ γυρίστηκε η διαδικτυακή εκπομπή «Χτίσ’ το από την αρχή» που φέρει την υπογραφή της Κατερίνας Ιωαννίδου από την εταιρία “Designs Material”. Θα ακολουθήσουν κι άλλες πολλές που θα ανακοινώσουμε», κατέληξε τονίζοντας πως είναι αναγκαίο να ασχοληθεί ενεργά με τον χώρο και η νέα γενιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.