Δυο νεοι Συμβουλοι στο Δημοτικο Συμβουλιο Κομοτηνης

Οι Μιχάλης Πολυτσάκης (Εμείς η πόλη) και Χασάν Χασάν (Πολη-τική Ανατροπή) αναλαμβάνουν τις θέσεις τους μετά την παραίτηση των συναδέρφων τους

Δύο νέους συμβούλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, που αντικαθιστούν παραιτηθέντες συναδέρφους τους από τις παρατάξεις «Εμείς η πόλη» και «Πολη-τική Ανατροπή» όρκισε το πρωί της Πέμπτης 1 Μαρτίου ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης.
 
Έτσι ο κ. Μιχάλης Πολυτσάκης, θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα κ. Χατζή Αμέτ Μουσταφά Ιμπραήμ στα έδρανα της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, ενώ ο κ. Χασάν Χασάν θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα κ. Χουσεΐν Ισμαήλ στα έδρανα της παράταξης «Πολη-τική Ανατροπή».
 

Το παρών στην ορκωμοσία έδωσαν τόσο η Πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, όσο και οι επικεφαλείς των παρατάξεων, κ. Φελίνα Καζάκου και κ. Ελένη Λαφτσή.
 
Ο κ. Μιχάλης Πολυτσάκης σημείωσε πως θα προσπαθήσει, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, με όλες τις δυνατότητες του, στα κοινά της πόλης.
 
Έχοντας αναλάβει και παλαιότερα σε θέσεις ευθύνης, με χαρακτηριστικότερη την διοίκηση του Πανθρακικού Σταδίου, θα προσπαθήσει να τιμήσει την εμπιστοσύνη που του έδωσαν οι συμπολίτες μας.
 

Ήδη έχει συγκεκριμένες προτάσεις, για διάφορα θέματα της πόλης μεταξύ των οποίων και το Πανθρακικο, τις οποίες όμως θα εξειδικεύσει, πιθανότατα εντός του συμβουλίου, το επόμενο διάστημα.
 
Από την πλευρά του ο κ. Χασάν Χασάν, ο οποίος είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και ασχολείται για πρώτη φορά με τα κοινά, θέλει να έχει παρουσία και άποψη, σημειώνοντας πως πέρα από τα οικονομικά, υπάρχουν πολλοί αυτοματισμοί για τους πολίτες από πλευρά του Δήμου, που θα έπρεπε να εφαρμοστούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.