Δυο χρυσα μεταλλια για το τμημα παλης του ΑΣ Δημοκριτειο στη Σταρα Ζαγορα

Καλύτερος ξένος αθλητής του τουρνουά αναδείχτηκε ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης

Με δύο χρυσά μετάλλια επέστρεψε το τμήμα πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο από το Διεθνές Τουρνουά πάλης που πραγματοποιήθηκε στη Στάρα Ζαγόρα το Σαββατοκύριακο 29 με 30 Απριλίου.
 
Το τμήμα ταξίδεψε στο τουρνουά με 3 αθλητές, τον Χαράλαμπο Αυτοφορίδη στα 80 κιλά, την Μαρία Νταμοτσίδου στα 65 κιλά και τον Απόστολο Τρίτσκα στα 48 κιλά.
 
Από αυτούς δύο, ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης και η Μαρία Νταμοτσίδου κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους, με τον προπονητή κ. Θόδωρο Καρυπίδη να σημειώνει πως γενικότερα οι αθλητές πήγαν καλά στο τουρνουά, στο οποίο είχαν συμμετοχή αθλητές από πολλές χώρες.
 
Ιδιαίτερα θετικό για τον Αυτοφορίδη ήταν το γεγονός ότι οι αντίπαλοί του θα είναι οι ίδιοι που θα συναντήσει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί αργότερα φέτος, και πως τους κέρδισε όλους με τεχνική πτώση, μην χάνοντας ούτε ένα πόντο.
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ικανότητά του Χαράλαμπου Αυτοφορίδη κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού οι κριτές του Τουρνουά τον ανακήρυξαν καλύτερο ξένο παλαιστή της διοργάνωσης.
 
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος δεν σταματούν όμως εδώ, καθώς το τμήμα συνεχίζει την προσπάθεια για διακρίσεις τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, με την Αθηνά Γιαγτζόγλου να ταξιδεύει το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών στη Ρουμανία, όπου θα δοκιμάσει τον εαυτό της στην μεγάλη κατηγορία, και θα δείξει τις ικανότητές της, απέναντι σε πολύ έμπειρους και καλούς αντιπάλους.
 
Επίσης στις 14 Απριλίου το τμήμα θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων, όπου θα βρεθεί ομάδα με αρκετούς αθλητές, φιλοδοξώντας σε καλά αποτελέσματα, ενώ στις 15 Απριλίου, πάλι στο Βόλο, θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα.
 
Ο κ. Καρυπίδης ευχαρίστησε τον κ. Μάρκο Γραμμενίδη, που τους βοήθησε να συμμετάσχουν στο τουρνουά στη Στάρα Ζαγόρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.