Δυο χρονια Καφε – Μπαρ «Βαροσι»

Σε γιορτινό κλίμα το «Βαρόσι» έσβησε τα κεράκια του παρουσία θαμώνων και φίλων

Τα δύο χρόνια λειτουργίας του συμπλήρωσε το Καφέ – Bar Βαρόσι που στεγάζεται σε ένα από τα ομορφότερα νεοκλασικά ιστορικά κτήρια της πόλης μας, το παλιό αρχοντικό Νικολάου Ζωίδη, στην παλιά συνοικία «Βαρόσι» απ’ όπου πήρε και το όνομά του.
 
Σεβόμενοι την ιστορία αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο της γειτονιάς οι ιδιοκτήτες του «Βαρόσι» διατήρησαν το νεοκλασικό στυλ του οικήματος, προσθέτοντας ωστόσο τις δικές τους σύμφωνες με το συνολικό «τοπίο» παρεμβάσεις, δημιουργώντας έναν πολύ όμορφο και γραφικό χώρο, που κέρδισε το κοινό της Κομοτηνής.
 
Η επιβεβαίωση της επιτυχίας του εγχειρήματος του κ.Γιώργου Τράκα και της οικογένειάς του, που αναμόρφωσαν το χώρο, έρχεται από την επέτειο των δύο χρόνων λειτουργίας του καταστήματος, που γιορτάστηκε το Σάββατο το βράδυ, παρουσία θαμώνων και φίλων του μαγαζιού που έσπευσαν να γιορτάσουν μαζί τους, γεμίζοντας το μαγαζί.
 
Με ειδικές εορταστικέ τιμές στις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, τα κοκτέιλ με την απαραίτητη μουσική υπόκρουση, γιορτάσαμε όλοι μαζί, σβήνοντας και τα απαραίτητα κεράκια.

Εμείς να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά σε όλη την οικογένεια του «Βαρόσι», με ωραίες γεύσεις, στιγμές και ανθρώπους!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.