Δυο ανηλικοι συνεληφθησαν για αποπειρα κλοπης

Τις απογευματινές ώρες της 7ης Δεκεμβρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, συνελήφθησαν δύο ανήλκοι, ηλικίας 16 και 14 ετών, οι οποίοι αφού εισήλθαν σε υπεραγορά τροφίμων στο 1ο χιλ. της Ε. Ο. Ξάνθης – Λάγους, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα μια φιάλη οινοπνευματώδους ποτού αξίας 19,05 ευρώ.

48χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Τις απογευματινές ώρες της 7ης Δεκεμβρίου στην Ξάνθη, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 48χρονος, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος εξετράπη της οδού με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ο οδηγός αυτού.
Ο ανωτέρω οδηγός διεκομίσθη αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Αναζητούνται πατέρας και η σύντροφό του για ενδοοικογενειακή βία

Από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, αναζητείται 54χρονος πατέρας και η 45χρονη σύντροφός του, καθώς στην Ξάνθη περί ώρα 22.30 της 7ης Δεκεμβρίου η σύντροφος παρουσία του πατέρα, προκάλεσε στον 15χρονο γιο του, ύστερα από φραστική λογομαχία, σωματικές βλάβες χτυπώντας τον με ένα μπουκάλι στον αυχένα της κεφαλής και στη συνέχεια με τα χέρια και τα πόδια στο σώμα του, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφήνοντάς τον αβοήθητο.
Ο παθών μεταφέρθηκε από διερχόμενο άτομο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για παροχή ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας..

Σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία

Την 08.12.2010 και ώρα 02.40’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 40χρονος κατόπιν μηνύσεως που υπεβλήθη σε βάρος του από την συνομήλικη σύζυγό του για πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλές, αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.