Δυνατες μεταγραφικες κινησεις απο την Βιστωνιδα Κοπτερου!

Πολύ γερά στο μεταγραφικό παζάρι μπήκε η ομάδα του Κοπτερού

Πολύ γερά στο μεταγραφικό παζάρι  μπήκε η Βιστωνίδα Κοπτερού, η οποία προχώρησε σε συμφωνία με δύο πολύ ηχηρά ονόματα προκειμένου, όπως φαίνεται, να πρωταγωνιστήσει στο  πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Εφτούν Μπουτσακτσή και για τον επιθετικό και πρώτο σκόρερ της σεζόν που πέρασε, Αμέτ Ερκάν.
 
Ο πρώτος αγωνιζόταν την φετινή σεζόν με την φανέλα της Δόξας Γρατινής πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Με την κίνηση αυτή φάνηκε ότι η διοίκηση ήθελε να θωρακίσει την εστία της ομάδας με έναν πολύ ικανό τερματοφύλακα.
 
Στην δεύτερη περίπτωση οι συστάσεις είναι περιττές καθώς ο Ερκάν αποδεικνύει τα τελευταία χρόνια πως σε όποια ομάδα και να πάει βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο.Την χρονιά που πέρασε αν και ήταν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τραυματίας κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος και μάλιστα για δεύτερη σερί χρονιά.
 
Αναμφισβήτητα οι μεταγραφές αυτές αποτελούν δύο πολύ σημαντικές προσθήκες για την Βιστωνίδα που δείχνει πως θέλει να βάλει τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.