Δρομολογειται η κατασκευη του Βορειου Οδικου Αξονα

Τον υπό κατασκευή νέο οδικό άξονα που θα ενώνει τα τελωνεία Εξοχής και Προμαχώνα επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο νομάρχης Δράμας, Κωνσταντίνος Ευμοιρίδης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Νομαρχίας Δράμας.

Ο κ. Ευμοιρίδης διήνυσε τη διαδρομή Κατάφυτο Δράμας – Καρυδοχώρι -Αχλαδοχώρι Σερρών, συνολικού μήκους δεκαπέντε χιλιομέτρων, εκ των οποίων τα επτά βρίσκονται στο νομό Δράμας και τα υπόλοιπα οκτώ στο νομό Σερρών. Η διαδρομή αυτή αποτελεί τμήμα του λεγόμενου Βόρειου Οδικού Άξονα Παρανεστίου – Σιδηρονέρου – Παπάδων – Ποταμών – Νευροκοπίου – Αχλαδοχωρίου – Σιδηροκάστρου η κατασκευή του οποίου θα συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων που διαμένουν στα ορεινά τμήματα των νομών Δράμας και Σερρών.

Επιπλέον, η κατασκευή του Βόρειου Οδικού Άξονα μεταξύ άλλων στοχεύει και στην οδική σύνδεση των δύο Τελωνείων Εξοχής και Προμαχώνα.

Κατά την επίσκεψή του ο νομάρχης, συναντήθηκε και είχε συζητήσεις με τον πρόεδρο της Κοινότητας Αχλαδοχωρίου, Αναστάσιο Ορφανόπουλο και το δήμαρχο Σιδηροκάστρου Αθανάσιο Σπάση. Ακολούθησε συνάντηση με το νεοεκλεγέντα νομάρχη Σερρών, Στέφανο Φωτιάδη, με τον οποίο συζήτησαν για τον παραπάνω οδικό άξονα. Επίσης, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα θέματα και προβλήματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο όμορων νομών, Δράμας και Σερρών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.