Δοξα Προσκυνητων: Πορεια βγαλμενη απο ονειρο

Γιώργος Λιάγκης, πρόεδρος της ομάδας «Συνεχίζουμε με τον Γιάννη Κλειτσιώτη με στόχο την παραμονή στην Γ΄εθνική»

Σαν όνειρο μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή πορεία της Δόξας Προσκυνητών που ολοκληρώθηκε την Κυριακή όπου και τυπικά πλέον βρίσκεται και με την βούλα στη Γ΄εθνική.
 
Ο «ΠτΘ» σας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα για την φετινή πορεία της ομάδας των Προσκυνητών αλλά και μια αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της κ. Γιώργου Λιάγκη που μιλάει για την επίτευξη του στόχου της ανόδου, τον προγραμματισμό, την συνέχεια της συνεργασίας με τον Γιάννη Κλειτσιώτη, σε ποια έδρα θα αγωνίζεται η Δόξα και άλλα πολλά ενδιαφέροντα. 

Η πορεία στο πρωτάθλημα

Η Δόξα Προσκυνητών στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε πρώτη με 56 βαθμούς έχοντας 18 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Είχε την καλύτερη επίθεση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 59 γκολ αλλά και την καλύτερη άμυνα με 9 γκολ παθητικό.
 
Στα Play Off επίσης τερμάτισε πρώτη με 45 βαθμούς έχοντας 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Και σε αυτό το «μίνι πρωτάθλημα» είχε την καλύτερη επίθεση και άμυνα με 19 γκολ υπέρ και 9 κατά. Πρώτος σκόρερ της ομάδας και ένας εκ των δύο του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Χρήστος Βάσκος με 20 γκολ, και ακολούθησε ο Βασιλακάκης με 11 τέρματα. 

Η πορεία στα μπαράζ ανόδου της Γ΄εθνικής

Το ξεκίνημα στα μπαράζ ήταν ιδανικό για την Δόξα Προσκυνητών καθώς είχε δύο νίκες με Ηρακλή Καβάλας εκτός έδρας (1-2) και Ορφέα Ξάνθης στο Δ.Α.Κ. (2-1). Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς ακολούθησαν δύο εντός έδρας ήττες με το ίδιο σκορ 0-1 από Ηρακλή Καβάλας και Α.Ε. Διδυμοτείχου.
 
Στο παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης εκτός έδρας η Δόξα πέτυχε σημαντικό διπλό και με συνδυασμό το 2-2 του αγώνα Ηρακλή Καβάλας και Α.Ε. Διδυμοτείχου πανηγύρισε μαθηματικά την άνοδο στην Γ΄ εθνική. Στο τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας η Δόξα Προσκυνητών γνώρισε την ήττα από την Α.Ε. Διδυμοτείχου με 3-2, ωστόσο τερμάτισε στην πρώτη θέση των μπαράζ με 9 βαθμούς με τέρματα 8 υπέρ και 8 κατά. Πρώτος σκόρερ της ομάδας στα μπαράζ ήταν ο Χρήστος Βάσκος με 7 τέρματα ενώ ένα τέρμα πέτυχε ο Τσέκος. 

Η πορεία στο κύπελλο

Για το κύπελλο η Δόξα Προσκυνητών έφτασε μέχρι τον τελικό όπου εκεί ηττήθηκε στο 92΄με 1-0 από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και έχασε την ευκαιρία να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 

Γιώργος Λιάγκης «Ο Γιάννης Κλειτσιώτης είναι ο προπονητής που μας έχει χαρίσει τόσες χαρές, μας ανέβασε στην Γ΄εθνική και δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε χωρίς αυτόν»

Ο πρωτεργάτης αυτής της επιτυχημένης πορείας και πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λιάγκης σε μια από τις σπάνιες του συνεντεύξεις μιλάει στον Π.Θ. για την άνοδο στην Γ΄εθνική, την επόμενη μέρα και τους στόχους της ομάδας.
 
ΠτΘ: Πρόεδρε μετά από 11 χρόνια προσπαθειών , δύσκολων στιγμών με χαρές και λύπες, φέτος ο στόχος της άνοδος επετεύχθη. Πως αισθάνεστε;
Γ.Λ.:
Νομίζω ότι δικαιωθήκαμε για αυτήν την προσπάθεια που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Τα παιδιά υπερέβαλαν τον εαυτό τους φέτος όπως και ο προπονητής. Έτσι μέσα από πολλές αντίξοες συνθήκες επιτύχαμε τον στόχο μας.
 
ΠτΘ: Από την αρχή αλλά και μεσούσης της σεζόν, όταν χάθηκε το κύπελλο, ακούστηκαν και σίγουρα γίνατε και εσείς αποδέκτης αρνητικών σχολίων στο πρόσωπο του προπονητή Γιάννη Κλειτσιώτη. Παρόλα αυτά εσείς τον στηρίξατε, αισθάνεστε δικαιωμένος;
Γ.Λ.:
Ο κόσμος της Ροδόπης γρήγορα ενθουσιάζεται και γρήγορα απογοητεύεται. Σχόλια αρνητικά υπήρξαν και στο πρόσωπο του Κλειτσιώτη, κάποιων παιχτών αλλά και στο δικό μου. Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας και στο τέλος αποδείχθηκε ότι οι επιλογές μας ήταν σωστές και δικαιωθήκαμε εκ του αποτελέσματος. Οπότε δικαιώσαμε και αυτούς που έκαναν τους δύστροπους και τους δύσκολους και τους περιμένουμε και τη νέα χρονιά να τους δώσουμε και άλλες χαρές.
 
ΠτΘ: Φυσικά η επόμενη ερώτηση είναι εάν θα συνεχίσετε στην Γ΄εθνική με προπονητή τον Γιάννη Κλειτσιώτη.
Γ.Λ.:
Κατά 99,9 %, υγεία να έχουμε πρώτα από όλα, θα συνεχίσουμε μαζί, ήδη ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Είναι ο προπονητής που μας έχει χαρίσει τόσες χαρές, μας ανέβασε στην Γ΄εθνική και δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε χωρίς αυτόν. 

«Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό που είδα φέτος από το συγκεκριμένο προπονητικό team»

ΠτΘ: Ήσασταν από τις λίγες ομάδες φέτος στην Α1 που εκτός από γυμναστή είχατε και προπονητή τερματοφυλάκων. Θα συνεχίσετε στο τεχνικό τιμ με το ίδιο σχήμα; Θα υπάρχει κάποια προσθήκη ή αποχώρηση;
Γ.Λ.:
Ο προπονητής τερματοφυλάκων ο Μπάρτεκ Μπουρζίνσκι έκανε το διδακτορικό του στο πανεπιστήμιο και πολύ πιθανό να αποχωρήσει για την Πολωνία από όπου κατάγεται. Βέβαια αυτό δεν είναι σίγουρο διότι ο ίδιος θέλει και ενδέχεται να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. Οπότε αυτό το θέμα θα το συζητήσουμε ξανά μέσα στον Αύγουστο. Ο γυμναστής ο Τσέλαϊ Μάντι κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στην ομάδα εφόσον μείνει στην Κομοτηνή καθώς τόπος διαμονής του είναι η Αθήνα.
 
Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό που είδα φέτος από το συγκεκριμένο team και θέλω να το συνεχίσουμε ακόμα δυνατότερα την επόμενη σεζόν που θα έχει περισσότερες απαιτήσεις.
 
Π.Θ. Σε αυτό το team θα υπάρχουν και άλλες προσθήκες;
Γ.Λ.:
Οργανώνουμε το team που θα είναι πίσω από την ομάδα, τους φροντιστές και γενικά όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες, κατά την άποψή μου, που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Όλοι αυτοί πρέπει να είναι τόσο καλά οργανωμένοι έτσι ώστε να λειτουργούν όλα ρολόι. 

«Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι δεν θα ανέβουμε κατηγορία»

ΠτΘ: Το ξεκίνημα στα μπαράζ ήταν ιδανικό, μετά τα δύο εντός έδρας αρνητικά αποτελέσματα με Ηρακλή Καβάλας και Α.Ε. Διδυμοτείχου σας πέρασε από το μυαλό ότι και φέτος η ομάδα δεν θα ανέβει στην Γ΄εθνική;
Γ.Λ.:
Ξεκινήσαμε καλά, το σκεπτικό μας δεν ήταν τόσο η άνοδος όσο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.
Στα δύο εντός έδρας παιχνίδια, που ηττηθήκαμε, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Από την ομάδα μου βγήκε μία κούραση και μία νευρικότητα και ένα στημένο σκηνικό από τις δύο συγκεκριμένες ομάδες βάζοντας ένα γκολ να ταμπουρώνονται πίσω στην άμυνα και ανά τρία λεπτά οι παίχτες τους να πέφτουν με ψευτοτραυματισμούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό το πράγμα για εμένα δεν είναι ποδόσφαιρο.
 
Εμείς και να κερδίζουμε και να χάνουμε παίζομε την μπάλα που ξέρουμε. Οι δύο αυτές ομάδες ήρθαν εδώ για να κρατήσουν το αποτέλεσμα το οποίο όμως τους βγήκε μπούμερανγκ και τελικά δεν δικαιώθηκαν. Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι δεν θα ανέβουμε κατηγορία. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά πίστευα ότι θα κάνουμε το διπλό στην Ξάνθη όπως και το κάναμε όπως και να το κάνουμε και στο Διδυμότειχο αλλά ευτυχώς μία αγωνιστική πριν το τέλος όλα ξεκαθάρισαν θετικά για εμάς.
 
ΠτΘ: Tι είπατε στους παίχτες παραμονή του αγώνα της χρονιάς με τον Ορφέας Ξάνθης;
Γ.Λ.:
Τους είπα να μην αδικήσουν τον εαυτό τους. Με αυτά που έκαναν οι αντίπαλοι στα δύο εντός έδρας παιχνίδια ρεζιλεύτηκαν μόνοι τους. Ο Ορφέας Ξάνθης δεν είναι καλύτερος από εμάς, αποδείξαμε ότι μπορούμε να ανατρέψομε τα πάντα, υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη, μπαίνουμε στο γήπεδο γερά και καθαρίζουμε το ματς. Με την ανατροπή του αποτελέσματος και την ψυχή που έδειξαν τα παιδιά φάνηκε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα.
 
ΠτΘ: Στο παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης στις καθυστερήσεις πώς αντιδράσατε, όταν ακούσατε πως ο Ηρακλής Καβάλας ισοφάρισε την Α.Ε. Διδυμοτείχου, ένα αποτέλεσμα που σας έστειλε μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των μπαράζ στην Γ΄εθνική;
Γ.Λ.:
Σίγουρα χαρήκαμε όλοι, είδα μια αναστάτωση στην κερκίδα διότι το είχαν μάθει και οι φίλαθλοι του Ορφέα που πανηγύριζαν, είδα και έναν παράγοντα από τον πάγκο του Ορφέα που έδειξε το 2-2, σιγουρευτήκαμε και εμείς εάν αληθεύει το αποτέλεσμα και περιμέναμε το σφύριγμα της λήξης για να μπούμε να πανηγυρίσουμε. 

«Έχουμε μια οικογενειακή ατμόσφαιρά και πιστεύω ότι από εκεί ξεκινάνε όλα»

ΠτΘ: Ποιο νομίζετε ότι είναι το μυστικό της φετινής επιτυχίας της ομάδας;
Γ.Λ.:
Νομίζω ότι είναι η σκληρή δουλειά του προπονητή και των παιχτών, το πολύ καλό κλίμα, οι φιλικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ όλων μας. Στην ομάδα έχουμε τον Νίκο Τρίχα, που θα τον χαρακτηρίσω σαν ‘’κλώσα’’ καθώς τους μαζεύει όλους γύρω του. Από το κατάστημα του περνάνε καθημερινά όλοι οι παίχτες τρώνε και παίρνουν πράγματα για το σπίτι . Γενικά έχουμε μια οικογενειακή ατμόσφαιρά και πιστεύω ότι από εκεί ξεκινάνε όλα και φυσικά από τα ταλέντο που διαθέτει κάθε ποδοσφαιριστής. 

«Θα ενισχύσουμε την ομάδα όσο μπορούμε»

ΠτΘ: Τα πράγματα φέτος στην Γ΄εθνική είναι πολύ δύσκολα. Σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με στόχο την παραμονή;
Γ.Λ.:
Όταν αποφασίζεις να κάνεις μια πορεία και να ανέβεις σε κάποια εθνική κατηγορία νομίζω ότι πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες και η οργάνωση έτσι ώστε να μην γίνεις ρεζίλι. Για αυτό και εμείς θα ενισχύσουμε την ομάδα όσο μπορούμε. Με νοικοκυροσύνη στα οικονομικά και με καλό σχεδιασμό πιστεύω θα κάνουμε μια αξιόλογη πορεία και εάν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα να παραμείνουμε στην κατηγορία αυτό θα είναι ευχάριστο για εμάς.
 
ΠτΘ: Η επόμενη μέρα; Έχετε συζητήσει με τον κόουτς και τους συνεργάτες σας για το ποιοι παίχτες θα φύγουν, ποιοι θα αποκτηθούν, για την προετοιμασία πότε θα ξεκινήσει;
Γ.Λ.:
Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα τέτοιες λεπτομέρειες. Έχουμε κάνει μια επιφανειακή κουβέντα με τον προπονητή και μου επισήμανε πως η ομάδα θέλει καλή ενίσχυση. Θα κρατήσουμε βέβαια βασικό κορμό, υπάρχουν παίχτες που θα θέλαμε να τους κρατήσουμε αλλά ενδεχομένως θα φύγουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Από εκεί και μετά θα ενισχυθούμε όσο καλύτερα γίνεται σε όλες τις γραμμές και κυρίως σε αυτές που πονάμε περισσότερο.
 
ΠτΘ: Στην απόκτηση παιχτών θα κοιτάξετε και από το πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας; Ήδη ακούγονται κάποια ονόματα.
Γ.Λ.:
Ακόμα για ονόματα δεν έχουμε πει τίποτα. Η Α1 κατηγορία έχει πάρα πολλούς αξιόλογους παίχτες, μακάρι να μπορέσουν να χωρέσουν σε μία ομάδα, η οποία θα παίζει στη Γ΄εθνική. Εμείς θα δούμε τι θα χρειαστούμε, γιατί έχουμε στη ομάδα και κάποιους φοιτητές που τελειώνουν και θα φύγουν, και ανάλογα θα προχωρήσουμε σε αποκτήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών.
 
Τονίζω πως δεν είναι σκεπτικό μας να αποδυναμώσουμε ομάδες και να δυναμώσουμε εμείς. Απλά θέλουμε να κάνουμε ένα καλό σύνολο και να ενισχυθούμε όπου πρέπει. Δεν θέλω να ακούγεται τίποτα στην πόλη δεν πρόκειται να πειράξουμε, να αναστατώσουμε ομάδες και να δημιουργήσουμε προβλήματα. 

«Θα ανταποκριθούμε εφόσον υπάρχει χαρτί και μολύβι»

ΠτΘ: Οι απαιτήσεις πλέον στην Γ΄εθνική είναι μεγάλες σε όλους τους τομείς. Έχετε υπολογίσει πως θα ανταποκριθείτε σε όλες αυτές τις ανάγκες και μιλάω βέβαια κυρίως για το οικονομικό κομμάτι;
Γ.Λ.:
Είμαστε ένα νοικοκυρεμένο στα οικονομικά σωματείο, πιστεύω με καλό λογαριασμό και με σύνεση μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Είμαστε ένα επιτελείο που βάζουμε κάποια χρήματα και νομίζω θα ανταποκριθούμε εφόσον υπάρχει χαρτί και μολύβι και όλα θα είναι προγραμματισμένα και λογαριασμένα σωστά.
 
ΠτΘ: Θα προσπαθήσετε να βρείτε κάποιους χορηγούς για οικονομική ενίσχυση; Θα υπάρχει κάποια βοήθεια από τον δήμο Μαρωνείας-Σαπών;
Γ.Λ.:
Ήδη υπάρχουν κάποιοι φίλοι της ομάδος οι οποίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. Επίσης στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούμε επαγγελματικά κάποιες εταιρίες εξέφρασαν το ενδιαφέρον να συνεισφέρουν στο μέτρο του δυνατού στην ομάδα. Κάποιος ενδεχομένως θα θελήσει να προσφέρει αθλητικό υλικό, κάποιος άλλος να προσφέρει εμφανίσεις και ρουχισμό κάποιος άλλος κάτι άλλο. Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε αυτά και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
 
Ο δήμος Μαρωνείας-Σαπών θα μπορούσε να βοηθήσει στο γήπεδο των Προσκυνητών που θα κάνουμε προπονήσεις, εάν μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση του γηπέδου είτε είναι στον αγωνιστικό χώρο είτε είναι στα αποδυτήρια. Από ό,τι ξέρω ο δήμαρχος κ. Σταυρίδης έχει ξεκινήσει κάποιες ενέργειες να μας κάνει το αυτόματο πότισμα και από εκεί και πέρα ό,τι περισσότερο κάνει είναι βοήθεια και ευπρόσδεκτο. 

«Ο κ. Γαβριηλίδης νομίζω πως έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στο ποδόσφαιρο του νομού μας»

ΠτΘ: Γενικά φέτος υπήρξαν αρκετά παράπονα από ομάδες της Α1 κυρίως για την ΕΠΣ Θράκης και τον πρόεδρο της κ. Μάνο Γαβριηλίδη. Ποιες είναι οι σχέσεις και πώς προτίθεται να σας βοηθήσει η Ένωση στην Γ΄εθνική.
Γ.Λ.:
Ο κ. Γαβριηλίδης νομίζω πως έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στο ποδόσφαιρο του νομού μας. Από εκεί και μετά όλοι έχουν αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με τον κ. Γαβριηλίδη. Δεν νομίζω ότι βοήθησε κάποιο σωματείο περισσότερο η άλλο λιγότερο. Αυτοί που παραπονούνται ίσως περίμεναν να βοηθηθούν εις βάρος άλλων σωματείων αλλά δεν βοηθηθήκαν, γιατί κράτησε τις αποστάσεις από όλους.
 
Όσο αφορά την βοήθεια που μπορεί να μας προσφέρει η ΕΠΣ Θράκης είναι μια γνωριμία με τα άλλα σωματεία διότι είμαστε πρωτάρηδες στην κατηγορία, κάποιες υποδείξεις πώς θα κινηθούμε και εάν πάμε να κάνουμε κάποιο λάθος να μας προστατέψει και να μας συμβουλέψει.

«Η άποψη μου είναι πως τα παιχνίδια καλύτερα θα είναι να γίνονται στην Κομοτηνή»

ΠτΘ: Σε ό,τι αφορά την έδρα της Δόξας. Έχετε αποφασίσει για το πούμε θα παίζετε; Πάντως σε πρόσφατη συνέντευξη ο δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Σταυρίδης δήλωσε ότι ο δήμος είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τα παιχνίδια στους Προσκυνητές.
Γ.Λ.:
Σε ό,τι αφορά των γήπεδο των Προσκυνητών είναι λίγο δύσκολο να φιλοξενήσει αγώνες διότι τα αποδυτήρια είναι δεκαετίας 60’. Εάν έρθουν ιστορικές ομάδες να αγωνιστούν και μπουν σε αυτά τα αποδυτήρια θα γίνουμε ρεζίλι. Από εκεί και πέρα ο δήμαρχος κ. Σταυρίδης έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για την αδειοδότηση του γηπέδου και θέλει να προχωρήσει σε καινούργια περίφραξη.
 
Το θέμα είναι το εξής, υπάρχει κόσμος στον νομό που δύσκολα θα έρθει στους Προσκυνητές να παρακολουθήσει τους αγώνες. Η άποψη μου είναι πως τα παιχνίδια καλύτερα θα είναι να γίνονται στην Κομοτηνή. Σε ποιο γήπεδο θα γίνουν δεν ξέρουμε ακόμη. Το συζητάμε και προσπαθούμε να βρούμε την λύση.
 
ΠτΘ: Στην Κομοτηνή για ποια γήπεδα ενδιαφέρεστε να δηλώσετε ως έδρα;
Γ.Λ.:
Θα κάνουμε μία πρόταση στον Δήμο Κομοτηνής και στον Πανθρακικό για να παίζουμε στο ΔΑΚ.
Επίσης στις επιλογές μας είναι και το γήπεδο της ΕΠΣ στον ραδιοφωνικό σταθμό. Εάν αποφασίσουμε να αγωνιστούμε σε αυτό, η ΕΠΣ Θράκης μας υποσχέθηκε πως θα γίνει μια καλή συντήρηση με ενίσχυση του καουτσούκ κάτω από τον τάπητα και θα γίνει και ένα χτένισμα του έτσι ώστε να αναζωογονηθεί λιγάκι.
 
Περιμένουμε να γίνει και το δεύτερο γήπεδο δίπλα στο ήδη υπάρχον της ΕΠΣ που είναι υπό κατασκευή, το οποίο θα έχει τάπητα νέας γενιάς. Κατά τα 99% η έδρας μας θα είναι ένα από αυτά τα δύο γήπεδα.
 
ΠτΘ: Έχετε κάποια ενημέρωση για το πότε θα γίνει η κλήρωση και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής;
Γ.Λ.:
Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Πήγα μια βόλτα στα γραφεία της ΕΠΣ για να πάρουμε κάποια τηλέφωνα να μάθουμε αλλά δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση.
 
ΠτΘ: Και στους τρείς αγώνες για τα μπαράζ που δώσατε στο Δ.Α.Κ. ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό σας. Προς τιμήν σας ήσασταν η μοναδική ομάδα αν δεν κάνω λάθος που είχατε το εισιτήριο 5 ευρώ. Έτσι θα συνεχίσετε και φέτος στην Γ΄εθνική;
Γ.Λ.:
Οπωσδήποτε. Το εισιτήριο θα είναι 5 ευρώ, γιατί βλέπετε τι βιώνει ο κόσμος. Αν ήταν εφικτό να το είχαμε και δωρεάν θα το κάναμε αλλά επειδή η ομάδα έχει κάποια έξοδα με διαιτησίες και τα λοιπά θα έχουμε ένα συμβολικό ποσό των 5 ευρώ. 

«Ευελπιστούμε στο μέλλον να δούμε παιδιά από το χωρίο να παίζουν στην μεγάλη ομάδα»

ΠτΘ: Σε ό,τι αφορά τις ακαδημίες, στο παιδικό πρωτάθλημα με την συνεργασία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής αναδειχτήκατε πρωταθλητές. Και του χρόνου θα συνεχίσετε την ίδια συνταγή ή θα προχωρήσετε διαφορετικά;
Γ.Λ.:
Με τον Δημήτρη τον Παγωνίδη μας συνδέει φιλική σχέση. Νομίζω ότι είχαμε άψογη συνεργασία φέτος . Τα μικρά τα παιδιά μας έδωσαν μεγάλη χαρά που πήραν το πρωτάθλημα και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην συνεχίσουμε και του χρόνου.
Καταρχάς είναι πολλά παιδιά από το χωριό που είναι στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και βέβαια και κάποια σε άλλες ακαδημίες. Εμείς θέλουμε τις συνεργασίες με τις ακαδημίες γιατί έχουμε και δικά μας παιδιά και ευελπιστούμε στο μέλλον να δούμε παιδιά από το χωρίο να παίζουν στην μεγάλη ομάδα.

«Σαν πρόεδρος θέλω να δω την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται»

ΠτΘ: Μετά την περσινή αποτυχία για άνοδο και γενικά σας πέρασε από το μυαλό να πείτε τα παρατάω;
Γ.Λ.:
Όχι ούτε μια στιγμή, για αυτό πεισμώσαμε οργανωθήκαμε καλύτερα και ήρθε το φετινό αποτέλεσμα.
 
ΠτΘ: Γενικά ποια είναι τα όνειρα σας για αυτήν την ομάδα και μέχρι που θέλει να την δει ο Γιώργος Λιάγκης;
Γ.Λ.:
Σαν πρόεδρος θέλω να δω την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και όσο είναι εφικτό αυτό.
Θα συνεχίσουμε δυνατά και ό,τι καλύτερο μας βγει. Εάν κάτι στραβώσει στη Γ΄εθνική θα επανέλθουμε ξανά στο τοπικό πρωτάθλημα, να το ξέρουν αυτοί που περιμένουν να διαλυθούμε. Δεν θα διαλυθούμε θα συνεχίσουμε για να ανεβούμε ξανά στην Γ΄εθνική.
 
ΠτΘ: Τέλος ένα μήνυμα στους φιλάθλους της Ροδόπης.
Γ.Λ.:
Θέλω να τους απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπαράσταση που μας έδειξαν στα μπαράζ εντός αλλά και εκτός έδρας, γιατί πολλοί ήταν και αυτοί που μας ακολούθησαν στα παιχνίδια που δώσαμε εκτός Κομοτηνής. Τους υπόσχομαι ότι θα κάνουμε το καλύτερο για τη νέα σεζόν και τους περιμένουμε και πάλι κοντά μας για να μας ενισχύσουν και εμείς να τους δώσουμε τις χαρές που πρέπει.
* Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την μεγάλη ομάδα του νομού μας τον Πανθρακικό η οποία και αυτή από την πλευρά της μας διευκολύνει σε πολλά πράγματα μας δίνει κάποιες κατευθύνσεις και όπου αντιμετωπίζουμε πρόβλημα είναι δίπλα μας.

*Εκ παραδρομής η συγκεκριμένη παράγραφος δεν  δημοσιεύτηκε  στην έντυπη έκδοση. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.