Δοξα Προσκυνητων – Ηρακλης Σαπων 6-1

Με σβηστές της μηχανές στον τελικό η Δόξα

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Δόξα Προσκυνητών πανηγυρίζει την πρόκριση της στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης καθώς χθες στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ηρακλή Σαπών  επεκράτησε άνετα με το εκκωφαντικό 6-1 .

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα της Δόξας πίεσε για το γρήγορο γκολ το οποίο σημείωσε στο 2ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Βάσκος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 6ο λεπτό ο Τρίχας αρκετά έξω από την μεγάλη έκανε  ένα σουτ η μπάλα με την δύναμη που είχε έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα Ποζοφίδη και κατέληξε στα δίχτυα του για το 2-0.

Ο Ηρακλής είχε ένα καλό δεκάλεπτο πίεσε και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με  τον Πουρσανίδη στο 17΄και τον Ιωαννίδη στο 19΄αλλά και τα δύο σουτ των παιχτών της ομάδας των Σαπών εξουδετέρωσε ο Βλαδιμηρίδης.
Η Δόξα είχε αρκετές ευκαιρίες να κάνει το 3-0 με κορυφαία αυτή του 24΄όταν μετά από ωραία αντεπίθεση ο Βασιλακάκης βγήκε μόνος με τον Ποζοφίδη προτίμησε να πασάρει στον επερχόμενο Λαμπίρη αλλά η προβολή του σε κενή εστία έφυγε άουτ.
Στο 27’ ο Λαμπίρης θα πετύχει γκολ αλλά θα ακυρωθεί σωστά ως οφσάιντ από τον διαιτητή κ. Γκράνα.
Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Ηρακλής Σαπών στο 28΄ θα μειώσει σε 2-1 όταν ο Πουρσανίδης αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή εκτέλεσε απευθείας φάουλ ο Βλαδιμηρίδης έπεσε στην γωνία του και απέκρουσε την μπάλα αλλά εκεί ήταν ο Λευκοβίτης που απλά πάσαρε μειώνοντας για την ομάδα του.
Δυο λεπτά αργότερα η Δόξα Προσκυνητών  απάντησε με το τρίτο της γκολ όταν ο Βάσκος   πέρασε αμυντικούς και τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα προσκυνητών στο 57΄έκανε το 4-1 όταν από δεξιά ο Βασιλακάκης βγήκε πολύ έξυπνα στην πλάτη της  άμυνας του Ηρακλή αφού πρώτα εξουδετέρωσε τον Ποζοφίδη έδωσε έτοιμο γκολ, στον Τρίχα που σε κενή εστία  πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα.
Στο 66΄ο Βάσκος θα σημειώσει χατ ρίκ όταν μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα Ποζοφίδη θα τον κρεμάσει κάνοντας το 5-1.

Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Κίτσος στο 80΄ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Γκράνα βρήκε τους παίχτες της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου να είναι χαρούμενοι για την πρόκριση τους αφήνοντας τα πανηγύρια για την ημέρα του τελικού.
Ικανοποιημένοι παρά την βαριά ήττα και τον αποκλεισμό ήταν και στο στρατόπεδο του Ηρακλή Σαπών καθώς αυτό που πέτυχαν φέτος δεν το περίμεναν  αφού για πρώτη φορά στην ιστορία τους πέρασαν στους τέσσερις του θεσμού.

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων.
Δόξα Προσκυνητών (Κλειτσιώτης): Βλασιμηρίδης, Ραμαντάνης (76΄Βιόπουλος), Ζουμπιάδης, Μαδούρας (46΄Μπενέκος), Κίτσος, Τρίχας, Γεμενετζής (57΄Κλής), Σταμάτης, Βασιλακάκης, Βάσκος, Λαμπίρης.

Ηρακλής Σαπών (Τριανταφυλλίδης): Ποζοφίδης, Παπαγεωργίου, Τερσενίδης, Απιχανίδης, Τριαναταφυλλίδης, Γιακιμίδης,Εφρεμίδης,Ιωαννίδης, Πουρσανίδης, Αλεξιάδης (71΄Φωτοβ), Λευκοβίτης.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.