Δοξα Νεου Σιδηροχωριου – Σπαρτακος Αγιων Θεοδωρων 0-1

Ρεπορτάζ από το παιχνίδι Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων για την 10η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Α΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων σημείωσε σημαντικό διπλό μέσα στο Νέο Σιδηροχώρι επί της Δόξας με σκορ 0-1.

Το παιχνίδι που παρακολούθησαν περίπου 50 φίλαθλοι ήταν μέτριο ποιοτικά με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Ελαφρώς καλύτερος ο Σπάρτακος στο πρώτο μέρος πήρε αρκετά νωρίς προβάδισμα στο 3ο λεπτό με τον Μουρτεζάι.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε οι γηπεδούχοι   πίεσαν έχασαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να πετύχουν  κάτι ουσιαστικό.

 Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν με απουσίες.
Ο Σάκης Σκουλής για την Δόξα στερήθηκε των υπηρεσιών των Δανίδη, Τζελέπη, Γιαννακίδη και  Γάιδα ενώ ο Νίκος Μπαχαρίδης για τον Σπάρτακο δεν είχε στην διάθεση τους Κουτσουκανίδη, Καράμπελα και Χαρταλάμη.
 
Πριν την σέντρα του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣ Θράκης  στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη στην Κολομβία και μεταξύ των οποίων ήταν τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Chapecoense.
 
Οι φάσεις του αγώνα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Σπάρτακο καθώς στο 3΄θα ανοίξει το σκορ όταν ο Κατσαρός από δεξιά θα εκτελέσει ένα φάουλ και ο Μουρτεζάι αφύλαχτος μέσα στην μεγάλη περιοχή με ωραία κεφαλιά θα κάνει το 0-1.
Στο 15΄η  Δόξα έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Ανδρέου έκλεψε την μπάλα από τον Πασαλίδη αλλά το σουτ από καλή θέση δεν ήταν άστοχο.
Στο 26΄για τον Σπάρτακο μετά από φάση διαρκείας ο Μαυρογιάννης από δεξιά  θα κάνει το σουτ  με την μπάλα να φεύγει άουτ.
 
Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή θα είναι για τον Σπάρτακο στο 61΄όταν μετά από γρήγορη αντεπίθεση ο Καπετάνος θα βρεθεί απέναντι στον τερματοφύλακα Μανιάτη αλλά το σουτ του  δεν θα βρει στόχο.
Στο 66΄για τους γηπεδούχους μετά από κόρνερ ο Κόσιης έπιασε την κέφαλιά με την μπάλα φεύγει ελάχιστα από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδογιωργάκη.
Στο 69΄για τον Σπάρτακο μετά από φάση διαρκείας ο Πλασταράς έκανε το σουτ η μπάλα αποκρούστηκε και στην συνέχεια της φάσης ο Καπετάνος έκανε νέο σουτ το οποίο έφυγε άουτ.
Στο 80΄και πάλι για τους φιλοξενούμενους ο Κωνσταντόπουλος θα πιάσει ένα σουτ χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Μέχρι την λήξη του αγώνα δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο και έτσι το,0-1 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Σκουλής): Μανιάτης, Παρασκευόπουλος, Τουρασανίδης, Αγγέλης, Πλασταράς, Αμοιρόπουλος, Κόσιης, Τσαμπάζης (46’ Χατζήπαππας), Πανουργιάς, Ταβασίδης, Ανδρέου (75’ Ντράτση)
 
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Μπαχαρίδης): Παπαδογιωργάκης, Πασαλίδης Στ., Πασαλίδης Γ., Μουρτεζάι, Κόγιος, Σεφέρης, Παρασκευόπουλος, Μαυρογιάννης (46’ Κωσταντόπουλος), Γκέκας, Κατσαρός (90’ Μυστικός), Καπετάνος (90’ Λουκίσας)
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.