Δοξα Νεου Σιδηροχωριου – Δοξα Προσκυνητων 0-0

Κερδισμένη η Δόξα Προσκυνητών που διατήρησε την διαφορά

Στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής των Play Off  Δόξα Προσκυνητών και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που το παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 φίλαθλοι .

Αυτό το αποτέλεσμα σαφώς και ευνοεί την πρωτοπόρο Δόξα Προσκυνητών που διατηρεί την  διαφορά των 6 βαθμών από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αλλά και την Ελπίδα Σαπών που πλέον ισοβαθμούν.

Η εικόνα του παιχνιδιού
Στο πρώτο ημίχρονο ομολογουμένως παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο  με καλό ρυθμό και την μπάλα να είναι συνέχεια πάνω κάτω.
Στην πιο σημαντική στιγμή του πρώτου μέρους σημειώνεται το δοκάρι που είχαν οι γηπεδούχοι με τον Κόσιη.
Στο δεύτερο μέρος έπεσε αισθητά ο ρυθμός με την Δόξα Προσκυνητών κυρίως στα τελευταία 20 λεπτά να έχει την πρωτοβουλία και να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί.
Αρκετά είναι τα παράπονα από πλευράς Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου για την διαιτησία του κ. Ρόϊδου καθώς διαμαρτύρονται  κυρίως για δύο περιπτώσεις πέναλτι.

Το πρώτο ημίχρονο
Το παιχνίδι ξεκίνησε με του γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 7΄να ανοίξουν το σκορ.
Ο Χατζήπαπας με ωραία κάθετη βρήκε τον Κόσιη και αυτός με δυνατό σουτ απέναντι  στον  Βλαδιμηρίδη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Προσκυνητών.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο αμέσως επόμενο λεπτό όταν ο Αμοιρόπουλος έξω από την μεγάλη περιοχή του Νέου Σιδηροχωρίου  έκανε λάθος, το εκμεταλλεύτηκε ο Βάσκος που έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 18΄θα σημειωθεί η φάση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.
Ο Λεφής με ωραία μπαλιά θα βρει τον Κόσιη αυτός  προσπάθησε να περάσει τον Βλαδιμηρίδη που έκανε έξοδο με τον παίχτη του Νέου Σιδηροχωρίου να πέφτει κάτω.
Ο διαιτητής κ. Ρόϊδος έδειξε παίζεται κάτι που προκάλεσε της έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου που ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας πως ο  τερματοφύλακας των Προσκυνητών  ανέτρεψε τον Κόσιη.


Στο 22΄για τους φιλοξενούμενους Βάσκος και Pali Ervis έπαιξαν ωραία το 1-2 λίγο έξω από την  μεγάλη περιοχή του Σιδηροχωρίου, ο τελευταίος έκανε το σουτ με τον Ποιμενίδη σε ετοιμότητα να μπλοκάρει.
Στο 40΄μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα ο Κόσιης του Νέου Σιδηροχωρίου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος εκτός αγωνιστικού χώρου και την  θέση του πήρε ο Ξενοδοχίδης.

Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους θα σημειωθεί στο 45΄για τους φιλοξενούμενους όταν ο Τρίχας από δεξιά εκτέλεσε  φάουλ ο Βάσκος έπιασε την γυριστή κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο
Τα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης κύλισαν κάτι το σημαντικό.
Έτσι η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους σημειώνεται στο 57΄όταν ο Ervis Pali από  δεξιά έβγαλε την σέντρα ο Κουδέρης έκανε το γυριστό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Ποιμενίδη.

Στο 61΄ο Χατζήπαπας για τους γηπεδούχους από δεξιά έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ, η μπάλα πήρε ύψος και τροχιά προς την εστία με τον τερματοφύλακα Βλαδιμηρίδη να αποκρούει την μπάλα με δυσκολία και τους παίχτες του Νέου Σιδηροχωρίου να διαμαρτύρονται πως πέρασε την γραμμή.
Στο 75΄και στο 76΄η Δόξα Προσκυνητών θα απειλήσει με ένα καλό σουτ του Τρίχα εκτός περιοχής και μια κεφαλιά του Βάσκου από το ύψος του πέναλτι που έφυγε άουτ.
Στο 83΄ο Λεφής για το Σιδηροχώρι εκτέλεσε φάουλ προς την μεγάλη περιοχή των Προσκυνητών, ο  Δανίδης έπιασε την γυριστή κεφαλιά με τον Βλαδιμηρίδη να μπλοκάρει την μπάλα.
Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο .
Στο 86΄ ο Τσέκος βρέθηκε τετ α τετ με τον Ποιμενίδη αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο πορτιέρο του Νέου Σιδηροχωρίου.
Και πάλι ο Τσέκος στο 92΄από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έκανε ένα καλό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Σκουλής): Ποιμενίδης, Αμοιρόπουλος, Μεραγκός, Λεφής, Σουλτανίδης, Ντεμιρτζίδης, Χατζήπαπα, Γάϊδας, Μαυρόπουλος (71΄Γιαννακίδης), Ντράτση (56΄Δανίδης), Κόσιης (43΄Ξενοδοχίδης).

Δόξα Προσκυνητών (Κλειτσιώτης): Βλαδιμηρίδης, Βιόπουλος (85΄Λαμπίρης), Μόσχος, Μαδούρας, Κίτσος, Τρίχας, Σταμάτης (82΄Φαρασόπουλος), Κουδέρης (70΄Τσέκος), Βασιλακάκης, Βάσκος Ervis Pali.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.