Δωρεες της SUNLIGHT και του Δημου Μεσα Γειτονιας Λεμεσου στον Δημο Κομοτηνης

Το «ευχαριστώ» της διοίκησης

Ο Δήμος Κομοτηνής μέσω ανακοίνωσής του ευχαριστεί θερμά την εταιρεία SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, για τη γενναιόδωρη προσφορά της προς τον Δήμο μας 54 συσκευών.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφερε: 2 ψυγεία, 10 laptops, 10 κλιματιστικά, 4 πολυμηχανήματα, 2 τηλεοράσεις, 20 τηλέφωνα, 2 φούρνους μικροκυμάτων, 2 καφετιέρες, 2 τοστιέρες.

Επίσης, ο Δήμος Κομοτηνής ευχαριστεί ολόθερμα τον Δημοτικό Σύμβουλο του Αδελφοποιημένου με τον Δήμο Κομοτηνής Δήμο Μέσα Γειτονιάς της Λεμεσού Κύπρου, τον κ. Ευστάθιο Α. Γρηγορίου, για την πολύτιμη προσφορά 300 ιατρικών μασκών μίας χρήσης για την προστασία από τον κορωνοϊό.

«Οι δωρεές αυτές έρχονται να συνεισφέρουν ουσιαστική βοήθεια στην κρίσιμης σημασίας προσπάθεια του Δήμου Κομοτηνής για την επιτυχή αντιμετώπιση των μεγάλων κοινωνικών αναγκών, που έχουν προκύψει ως απόρροια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, σίγουροι ότι υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που αναγνωρίζουν το έργο μας και συμβάλλουν αποφασιστικά στην επιτυχή συνέχισή του με τις πολύτιμες ηθικά και υλικά δωρεές τους» επισημαίνει ο δήμος Κομοτηνής στο ευχαριστήριο μήνυμά του. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.