Δωρεα στο Κεντρο Στηριξης Παιδιου και Οικογενειας Κομοτηνης των Παιδικων Χωριων SOS Ελλαδος

Από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Ξάνθης «Η Στήριξη»

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή των Παιδικών Χωριών SOS ευχαριστεί θερμά το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Ξάνθης «Η Στήριξη» για τη δωρεά που πραγματοποίησε με σκοπό την ενίσχυση των παιδιών του Κέντρου.
 
Συγκεκριμένα, η δωρεάν προσφορά 20 πακέτων, που το καθένα περιλάμβανε σχολικά είδη, 1 αθλητική φόρμα και 1 ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, θα καλύψει ανάγκες των παιδιών που υποστηρίζονται συστηματικά από το Κέντρο.
 
Όπως σημειώνει το Κέντρο σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του «Η ανθρωπιστική διάθεση και ευαισθησία και η συμβολή αυτή στα πλαίσια του έργου «Gimmieshelter/Joint Strategy for the Social Protection of Vulnerable Social Groups/Κοινή Στρατηγική κοινωνικής προστασίας ευπαθών κοινωνικών ομάδων» του Προγράμματος Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013, είναι πολύτιμος αρωγός για τη συνέχιση του έργου του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, καθώς και για την εμπέδωση κλίματος συνεργασίας στα πλαίσια της δράσης «Δημιουργία διασυνοριακού δικτύου συνεργασίας για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων-WP4».
 
Για άλλη μία φορά, σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να έχουμε πάντα την τόσο πολύτιμη για εμάς φιλία σας.        

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.