Δωρεα εξοπλισμου αξιας 10.000€ απο την Κ.Ε.Ε.Ε. στην Αστυνομικη Διευθυνση Ορεστιαδας

Ο εξοπλισμός παραδόθηκε από τους εκπροσώπους της Κ.Ε.Ε.Ε., Στέφανο Γεωργιάδη και Χριστόδουλο Τοψίδη

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, κατόπιν της σχετικής απόφασης του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου και του Διοικητικού Συμβουλίου της, προέβη μέσω του Επιμελητηρίου Έβρου στην άμεση αγορά και δωρεά προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας αστυνομικού εξοπλισμού ειδικών προδιαγραφών και ειδικότερα άρβυλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα αξίας 10.000 ευρώ.

Ο εξοπλισμός παραδόθηκε σήμερα στην έδρα της Α.Δ Ορεστιάδας από τους εκπροσώπους της Κ.Ε.Ε.Ε κ. Στέφανο Γεωργιάδη, Πρόεδρο Επιμελητηρίου Δράμας και αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Ε.Ε. και κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, Πρόεδρο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου στον Αστυνομικό Διευθυντή Ορεστιάδας κ. Χαράλαμπο Ελευθεριάδη. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλειος Μαυρίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Κ.Ε.Ε.Ε. εκ μέρους όλων των δημοτών.

Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων που παραβρέθηκαν στην παράδοση του υλικού αλλά και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. κ. Μίχαλος Κωνσταντίνος, σε επικοινωνία μέσω Skype, ευχαρίστησαν στο πρόσωπο του αστυνομικού διευθυντή όλους τους αστυνομικούς για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και ανέφεραν ότι η δωρεά αυτή αποτελεί ελάχιστη συνεισφορά των Επιμελητηρίων της χώρας μας στον κατάλληλο εφοδιασμό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας αλλά και αναγνώριση της αγόγγυστης προσπάθειας των αστυνομικών που υπηρετούν στην ακριτική περιοχή κάτω από πρωτοφανείς και αντίξοες συνθήκες, υπερασπιζόμενοι τα σύνορα της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης καθώς και τους έλληνες πολίτες.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, στο πλαίσιο των καθηκόντων της αλλά και της κοινωνικής ευθύνης θα συνεχίσει να στηρίζει και να ενισχύει την Ελληνική Αστυνομία, καθώς παράγει σημαντικό έργο και με περιορισμένους προϋπολογισμούς σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.