Δωρα στους μαθητες του Ηφαιστου

Στο Δημοτικό Σχολείο αλλά και το Νηπιαγωγείο Ηφαίστου με σκοπό να μοιράσουν δώρα στους μικρούς μαθητές. Η συγκεκριμένη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας της Περιφέρειας να ανακουφίσει τις ομάδες που έχουν περισσότερη ανάγκη τις μέρες αυτές.

Ο εκπρόσωπος της περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Τάσος Παράσχου μιλώντας για την επίσκεψη τόνισε ότι «τις μέρες αυτές οι δυσκολίες της ζωής είναι πιο ορατές και πιο επώδυνες. Ως εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας είμαστε εδώ για να δηλώσουμε ότι προσπαθούμε να βελτιώσουμε και το επίπεδο της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που έχουν περισσότερη ανάγκη αυτές τις μέρες, να προσφέρουμε λίγη χαρά στους ανθρώπους αυτούς. Επίσης να δηλώσουμε ότι οι προσπάθειες της συντεταγμένης πολιτείας είναι υπαρκτές, είναι ορατές και συνεχείς με στόχο πάντοτε τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών. Ευχόμαστε το άστρο της Βηθλεέμ να φωτίζει τις καρδιές όλων των ανθρώπων και να μας οδηγεί όλους σε έργα κοινωνικής προσφοράς και προσωπικής καταξίωσης».

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας επισκέφθηκαν πρώτα το Δημοτικό Σχολείο του Ηφαίστου, ακολούθησε η επίσκεψη στο Νηπιαγωγείο του Ηφαίστου όπου μοίρασαν πλούσια δώρα στους μικρούς μαθητές, ενώ σήμερα θα επισκεφθούν τον οικισμό του Αλάν Κουγιού.

Σ.Χ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.