Δοκιμοι αστυφυλακες στο Ειδικο Σχολειο Κομοτηνης

Ημέρες αγάπης αυτές που διανύουμε ευαισθητοποιημένοι από το πνεύμα των ημερών και από την προτροπή του Χριστού «Αγαπάτε αλλήλους» και η σκέψη όλων μας επικεντρώνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες αλλά και σε άτομα που εκ φύσεως έχουν τα δικά τους προβλήματα.

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία των Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής που αποδεικνύει την ευαισθητοποίηση των νέων σε θέματα της κοινωνίας ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί με την επίσκεψη αντιπροσωπείας δοκίμων στο Ειδικό Σχολείο Κομοτηνής. Οι δόκιμοι συνοδεύονταν από τον Υπαστυνόμο Σταύρο Κουτλογένη, την Αρχηγό των Δοκίμων Ανθή Καλλιανίδου και τον καθηγητή τους Ιωάννη Σιδηρά.

Εξαιρετική η κίνηση εφόσον η πρωτοβουλία ανήκει στους ίδιους τους δοκίμους. Όπως τόνισε ο υπαστυνόμος Σταύρος Κουτλογένης, «όλοι οι δόκιμοι πήραν την πρωτοβουλία να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα αυτές τις άγιες και δύσκολες μέρες τα οποία θα δοθούν σε ιδρύματα, όχι μόνο σε αυτό, αλλά και σε άλλα Θεωρώ ότι αυτή η πράξη είναι και ανθρώπινη και σωστή και δείχνει την αλληλεγγύη της ελληνικής αστυνομίας προς το συνάνθρωπο».

Στο ίδιο πνεύμα και η δήλωση της Αρχηγού των Δοκίμων Ανθής Καλλιανίδου που επικεντρώθηκε στην πρωτοβουλία των δοκίμων για συγκέντρωση χρημάτων. «Αυτή τη στιγμή η σχολή έχει 1124 άτομα, πρωτοετείς, δευτεροετείς και εκπαιδευόμενους ειδικούς φρουρούς και όλοι μετείχαν σε αυτή την πράξη».

Ο.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.