Δοκιμαστικα θα ηχησουν οι σειρηνες αυριο

Αύριο Τετάρτη στις 11:30΄ θα πραγματοποιηθεί, στα πλαίσια της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» 2010, δοκιμαστική ενεργοποίηση του Συστήματος Αυτόματου Τηλεχειρισμού των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, διάρκειας ενός πρώτου λεπτού, σε όλη την επικράτεια.
Επίσης γνωστοποιείται στο κοινό ότι η χρήση των σειρήνων έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθη στα Βαφέικα Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τ.Σ.Φ. Κοτύλης 25χρονος, ο οποίος σε νομότυπο έλεγχο κατελήφθη να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ σε σωματική του έρευνα κατελήφθη να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 6,4 γραμ. και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό συνολικού βάρους 2,3 γραμ.
Εξάλλου στο 1ο χλμ Ε.Ο. Μαγικού – Διομήδειας Ξάνθης συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 18χρονος και ένας 19χρονος, οι οποίοι επιβαίνοντες σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψαν στο έδαφος μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 3,6 γραμ. την οποία κατείχαν από κοινού.
Και στις δύο περιπτώσεις οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν

Σύλληψη για εμπρησμό

27χρονος αλλοδαπός πολίτης Αλβανίας προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, γιατί στα πλαίσια διενεργούμενης προανάκρισης για εμπρησμό κτηνοτροφικής μονάδας ιδιοκτησίας 47χρονου στη Διομήδεια Ξάνθης, διαπιστώθηκε ότι ήταν ο δράστης του εμπρησμού τον οποίο προκάλεσε απορρίπτοντας αναμμένο τσιγάρο σε ξερόχορτα, εξαιτίας προσωπικών διαφορών που είχε με ιδιοκτήτη.
Από τον εμπρησμό προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημίες αξίας 80000 € κατά δήλωση του ιδιοκτήτη.

Αναζήτηση τριών ατόμων για ληστεία

Τρία άτομα τα οποία επέβαιναν σε δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες και φορούσαν κράνη, εισήλθαν σε υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ στη Σταυρούπολη Ξάνθης, και με την απειλή δύο όπλων αφήρεσαν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα, το ποσό των 1000 € από τον ταμία του υποκαταστήματος. Εντός του υποκαταστήματος δεν υπήρχαν πελάτες και δεν έγινε χρήση (εκπυρσοκρότηση) κανενός όπλου.
Οι δράστες μετά την πράξη τους διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.