«Διπλωσαν» νταλικες στην Εγνατια

Ουρά χιλιομέτρου στην σήραγγα Συμβόλου στην Καβάλα – Με πολύ προσοχή η μετακίνηση των οδηγών

Με μεγάλη καθυστέρηση διεξάγεται αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, καθώς λόγω των κακών καιρικών συνθηκών «δίπλωσε» νταλίκα, στο ύψος της σήραγγας Συμβόλου στην Καβάλα.

Όπως μαρτυρούν και οι σχετικές φωτογραφίες που ανήρτησε ο κ. Κώστας Κατσιμίγας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη έχουν σχηματιστεί ουρές 1 χιλιομέτρου, κυρίως με φορτηγά και νταλίκες καθώς το μεγαλύτερο κομμάτι του δρόμου παραμένει κλειστό.

«Δίπλωμα» νταλίκας με τούρκικες πινακίδες όμως είχαμε και στο αντίθετο ρεύμα, προς Κομοτηνή – Αλεξανδρούπολη, δίχως ωστόσο να υπάρχουν καθυστερήσεις καθώς το όχημα δεν παρεμποδίζει την κυκλοφορία.

Να σημειωθεί πως εκχιονιστικά βρίσκονται στο σημείο και ρίχνουν συνεχώς αλάτι ώστε να κρατήσουν την οδική αρτηρία ανοιχτή όπως και γίνεται, σε κάθε περίπτωση όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους διερχόμενους οδηγούς. 

Η μεγαλύτερη προσοχή απαιτείται στο ρεύμα της Εγνατίας από Ξάνθη προς Κομοτηνής, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν, με τους οδηγούς να μην ξεπερνούν τα 60χλμ/ώρα. 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.