Διπλη εορτη για τον Συλλογο Καρκινοπαθων ν . Ροδοπης «Δυναμη Ψυχης»

Έκοψε την βασιλόπιτά του γιορτάζοντας τα 10 αδιάλειπτα χρόνια δράσεων και έργου

Με την επέτειο της συμπλήρωσης των 10 χρόνων λειτουργίας του, συνέπεσε η εκδήλωση κοπής της ετήσιας βασιλόπιτας του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων ν. Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» που πραγματοποιήθηκε παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο κέντρο διασκέδασης Diamond.
 
Παρουσία όμως επίσης και συμπολιτών, που κατά την διάρκεια των 10 αυτών ετών έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη και εξέλιξη του Συλλόγου, αρκετούς εκ των οποίων βράβευσαν κατά τη διάρκειας της βραδιάς.
 

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος έκανε συνολικά επτά βραβεύσεις προσώπων που έχουν συντελέσει στην επιτυχή πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, όπως ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, στο πρόσωπο του οποίου τα μέλη του Συλλόγου τίμησαν το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής, ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ και υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης, με την ιδιότητα του βέβαια ως ιδιοκτήτη γυμναστηρίου της πόλης μας όπου φιλοξενούνται οι δράσεις του Συλλόγου, η γυμνάστρια του συλλόγου κ. Αθανασία Αποστολίδου, οι καθηγήτριες κ.κ. Σίσσυ Ρωμανά και Λαμπρινή Κοτσίλα που προσφέρουν εθελοντικά μαθήματα ξένων γλωσσών στα μέλη του Συλλόγου, ο λογιστής τους κ. Εμίν Αμέτ καθώς και η εθελόντρια κ. Μαρίνα Καλουτσάκη. Όλοι τους έλαβαν βραβεία που φιλοτέχνησε δωρεάν ο εθελοντής του συλλόγου Χάρης Μουρελάτος.
 

Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ο οποίος επίσης στάθηκε στην συνεισφορά του Συλλόγου κατά τη διάρκεια των ετών λειτουργίας του, ευχόμενος υγεία και δύναμη σε όλους.
 
Εκ μέρους του Συλλόγου τον λόγο έλαβε η πρόεδρος κ. Ροδούλα Κοκκινάκη, η οποία έκανε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων και των έργων του Συλλόγου κατά τη δεκαετία αυτή, ξεκινώντας από τις δράσεις πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και ενημέρωσης, τις δωρεάν εξετάσεις, τις δράσεις υποστήριξης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κόσμου και πολλές άλλες που έχουν ως στόχο την ενημέρωση πρωτίστως των ασθενών  και ακολούθως του συνόλου των πολιτών απέναντι στον καρκίνο.
 

Η ίδια ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των μελών, φορείς αλλά και ανθρώπους που έχουν σταθεί αρωγοί στις δράσεις του Συλλόγου ευχόμενη ένα ακόμα καλύτερο νέο έτος, για να σημάνει έπειτα την έναρξη του εορταστικού κομματικού της εκδήλωσης που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής και πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ κ. Γιάννης Γκαράνης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ και υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής κ.Αντώνης Γραβάνης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Πολιτειάδης, η αντιδήμαρχος κ. Κατερίνα Ιωαννίδου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Ζηλούδης, η επικεφαλής της «ΠΟΛΗ- τικής Ανατροπής» κ. Ελένη Λαφτσή, η επικεφαλής της «Εμείς η Πόλη» κ. Φελίνα Καζάκου – Βρούζου, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Γιώργος Μανανάς, ο πολιτικός κ. Δημήτρης Χαρίτου, η πολιτευτής της ΝΔ κ. Βούλα Ελευθεριάδου, ο ταξίαρχος κ. Λάζαρος Καμπουρίδης, καθώς και ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου ν. Σιδηροχωρίου κ. Γιάννης Κυριαζής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.