Διπλα χρυσος ο ΑΟΓ Κομοτηνης στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Παγκρατιου στη Μοσχα

Η Ελευθερία Αντωνακοπούλου και ο Σωτήρης Τραμουντάνης ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου που διεξήχθη στην Μόσχα  ανέβηκε η Κομοτηναία μαθήτρια της Β’ Λυκείου Ελευθερία Αντωνακοπούλου.
 
Την επιτυχία της νεαρής αθλήτριας γνωστοποίησε στο facebook ο προπονητής κ. Κώστας Ζαφειριάδης επισημαίνοντας πως κατάφερε να επικρατήσει της Ρωσίδας αντιπάλου της στον τελικό, νικώντας την με πνιγμό.
 
Η νεαρή μαθήτρια είχε καταφέρει και πριν δύο χρόνια, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιταλίας, να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Η φωτογραφία άλλωστε του σχολίου αποτελεί στιγμιότυπο από την τότε υποδοχή της στο 3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής όπου φοιτούσε από συμμαθήτριές της.
 

Πέραν της Ελευθερίας όμως ο Αθλητικός Όμιλος Γυμναστικής Κομοτηνής  μετρά άλλη μία επιτυχία επίσης χρυσή, αυτή του Σωτήρη Τραμουντάνη με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη. Ο Εβρίτης αθλητής, τον οποίο βλέπετε σε φωτογραφία του κ. Γιώργου Ζαφειριάδη, αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία των +105 κιλών ηλικίας κάτω των 21 ετών στο κάτω παγκράτιο, ανεβάζοντας τον αριθμό των χρυσών μεταλλίων που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια σε διοργάνωση Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στα τρία.
 
Συγχαρητήρια σε όλους! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.