Διοικητης στην νεα Διοικηση Πυροσβεστικων Υπηρεσιων Ν. Ροδοπης ο Κ. Παπαζογλου

Καθήκοντα Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής ανέλαβε ο Αντιπύραρχος Α. Αραμπατζίδης

Καθήκοντα Διοικητή στην νεοϊδρυθείσα Υπηρεσία «Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ροδόπης» ανέλαβε ο Πύραρχος Κωνσταντίνος Παπάζογλου του Μαρίνου, από 11 Φεβρουαρίου, έπειτα από την εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4662/2020 «περί αναδιάρθρωσης του Πυροσβεστικού Σώματος» και των πρόσφατων προαγωγών.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον νόμο που ψηφίστηκε, στις Διοικήσεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού υπάγονται οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί ή Υπηρεσίες και οι Υπηρεσίες Βιομηχανικών Περιοχών (ΒΙ.ΠΕ.) που λειτουργούν στον νομό.

Επίσης από 24 Φεβρουαρίου ανέλαβε καθήκοντα Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής ο Αντιπύραρχος Αθανάσιος Αραμπατζίδης του Ανδρέα και τα καθήκοντα του Υποδιοικητή της Υπηρεσίας ο Αντιπύραρχος Αθανάσιος Στράντζαλης του Αναστασίου.

Στους Πυροσβεστικούς Σταθμούς, ή Υπηρεσίες, υπάγονται τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια, οι Εθελοντικοί Πυροσβεστικοί Σταθμοί και τα Εθελοντικά Πυροσβεστικά Κλιμάκια. Τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια, οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί και τα Εθελοντικά Πυροσβεστικά Κλιμάκια δεν έχουν διοικητική αυτοτέλεια, εξυπηρετούν μόνον επιχειρησιακές ανάγκες και υπάγονται στις αρμόδιες κατά τόπον Πυροσβεστικές Υπηρεσίες ή Σταθμούς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.