Δημος Κομοτηνης: Μοιραστηκαν 22 τονοι μηλα και θα ακολουθησουν λαχανικα

Μήλα από την περιοχή της Νάουσας, συνολικής ποσότητας 22 τόνων, διανεμήθηκαν δωρεάν χθες στις άπορες οικογένειες του δήμου Κομοτηνής. Οι δικαιούχοι της παροχής, κάτοχοι της κάρτας αλληλεγγύης και ωφελούμενοι του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, έκαναν «ουρές» στο Πολυλειτουργικό Κέντρο, όπου πραγματοποιήθηκε η διανομή, αποδεικνύοντας πόσο αυξημένες είναι οι ανάγκες των αδύναμων οικονομικά οικογενειών του τόπου μας.
 
«Αυτά τα φρούτα δίνονται σε αυτούς που έτσι κι αλλιώς δε θα αγόραζαν, γιατί δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα», παρατήρησε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στη διαδικασία της διανομής μαζί με τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Κοινωνικών Πολιτικών του δήμου.

Ο κ. Σωτηρακόπουλος υπογράμμισε τη σταθερή επιδίωξη της διοίκησης να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για ενίσχυση των άπορων οικογενειών της περιοχής μας, ενώ προανήγγειλε την προμήθεια και διανομή λαχανικών το επόμενο διάστημα. «Είμαστε σε επαφή με αγροτικούς συνεταιρισμούς, ακόμα και με της Κρήτης, ώστε να φέρουμε λαχανικά», σημείωσε.
 
Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω προϊόντα προέρχονται από τα αδιάθετα των ελληνικών συνεταιρισμών, εξαιτίας της επιβολής του ρωσικού εμπάργκο. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.