Δημοπρασια για τεσσερα περιπτερα στο Δημο Κομοτηνης

Τρία στην Κομοτηνή και ένα στο Θρυλόριο

Φανερή και προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση τεσσάρων περιπτέρων στο Δήμο Κομοτηνής, θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στην αίθουσα συνεδριάσεων Οικονομικής Επιτροπήςστο Δημαρχιακό κατάστημα Κομοτηνής τη Δευτέρα 12 Μαρτίου.
 
Συγκεκριμένα, στη Δημοτική Κοινότητα Κομοτηνής θα δημοπρατηθούν 4 περίπτερα.
 
Το πρώτο βρίσκεται στην οδό Λεωφ. Δημοκρατίας (συμβολή των οδών Λεωφ. Δημοκρατίας και Αντιγόνου), το οποίο ανήκει στη Β΄ ΖΩΝΗ, που σημαίνει ότι η δημοπρασία θα ξεκινήσει από το ποσό των 1.800 ευρώ ετησίως, δηλαδή 150 ευρώ μηνιαίως.
 
Το δεύτερο βρίσκεται στην Οδό Παναγή Τσαλδάρη (πλησίον Σιδηροδρομικού Σταθμού),το οποίο ανήκει στη Β΄ ΖΩΝΗ, που σημαίνει ότι η δημοπρασία θα ξεκινήσει από το ποσό των 1.800 ευρώ ετησίως, δηλαδή 150 ευρώ μηνιαίως
 
Το τρίτο περίπτερο εντός της Κομοτηνής που θα δημοπρατηθεί βρίσκεται στην οδόΦιλιππουπόλεως (έναντι Τεμένους) το οποίο ανήκει στη Γ΄ ΖΩΝΗ που σημαίνει ότι η δημοπρασία θα ξεκινήσει από τοποσό 1.200 ευρώ ετησίως, δηλαδή 100 ευρώ μηνιαίως.
 
Τέλος το περίπτερο στον οικισμό του Θρυλορίου, τοποθετείται επί της πλατείας του οικισμού, με τη δημοπρασία να ξεκινά από το ποσό των 960 ευρώ ετησίως, δηλαδή 80 ευρώ μηνιαίως.
 
Στο μίσθωμα, δεν περιλαμβάνονται τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, για τα οποία ισχύουν οι εκάστοτε αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής περί καθορισμού δημοτικών τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων.
 
Η δαπάνη κατασκευής του περιπτέρου βαρύνει τον πλειοδότη, ο οποίος υποχρεούται εντός τεσσάρων μηνών από την υπογραφή του συμφωνητικού, να τοποθετήσει το περίπτερο, το οποίο μετά τη λήξη της σύμβασης μίσθωσης μπορεί να το απομακρύνει ή να το διαπραγματευθεί με το νέο μισθωτή που τυχόν υπάρξει.
 
Η κατασκευή του περιπτέρου θα γίνει σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στον Κανονισμό Λειτουργίας Περιπτέρων Δήμου Κομοτηνής,
 
Το χρονικό διάστημα υποβολής δικαιολογητικών για το σύνολο των δημοπρατούμενων τμημάτων ορίζεται η 9:00 π.μ. και λήξη η 10:00 π.μ., η ώρα έναρξης των προσφορών φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας ορίζεται η 10:30 π.μ. ενώπιον της Επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.