Δημοπρασια για μια θεση περιπτερου στην Κομοτηνη

Στη διασταύρωση των οδών Βασιλέως Παύλου και Θησέως

Σε δημοπρασία θα βγει το περίπτερο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Βασιλέως Παύλου και Θησέως στην Κομοτηνή, σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής, η οποία την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου κατάρτισε τους όρους διακήρυξης φανερής και προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση της θέσης.
 
Το ελάχιστο ποσό δημοπρασίας θα είναι 2.400 ευρώ το έτος, δηλαδή 200 ευρώ ανά μήνα, με δεκαετή μίσθωση.
 
Σημειώνεται ότι στο μίσθωμα, δεν περιλαμβάνονται τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, για τα οποία ισχύουν οι εκάστοτε αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής περί καθορισμού δημοτικών τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων.
 
Η μίσθωση αρχίζει αμέσως με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, μετά την κατακύρωση στον τελευταίο πλειοδότη και θα διαρκέσει δέκα έτη.
 
Η δαπάνη κατασκευής του περιπτέρου βαρύνει τον πλειοδότη, ο οποίος είναι υποχρεωμένος εντός τεσσάρων μηνών από την υπογραφή του συμφωνητικού, να τοποθετήσει το περίπτερο, το οποίο μετά τη λήξη της σύμβασης μίσθωσης μπορεί να απομακρύνει ή να το διαπραγματευθεί με το νέο μισθωτή που τυχόν υπάρξει.
 
Η κατασκευή του περιπτέρου θα γίνει σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στον Κανονισμό Λειτουργίας Περιπτέρων Δήμου Κομοτηνής, ενώ σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του περιπτεριούχου με όσα αναφέρονται στον Κανονισμό Λειτουργίας Περιπτέρων Δήμου Κομοτηνής, η άδεια αφαιρείται και το περίπτερο κατεδαφίζεται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.