Δημητρης Χαριτου: «Το 2020 ο λαος να αντισταθει στην οπισθοδρομηση και να χαραξει νεα αναπτυξιακη προοπτικη»

Οι ευχές του βουλευτή Ροδόπης για το νέο έτος

Από την έδρα της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης έστειλε το δικό του μήνυμα για την έλευση του νέου έτους ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρέστη στην κοπή της πίτας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή, ευχόμενος στους παραγωγικούς, κοινωνικούς φορείς, την αυτοδιοίκηση, την Περιφέρεια, να έχουν μία δημιουργική, παραγωγική και χρήσιμη χρονιά για τους πολίτες και τον τόπο και εξέφρασε την ετοιμότητα για συνεργασία και την διαθεσιμότητά του για να αναδειχθούν οι ανάγκες των εργαζομένων και όλης της κοινωνίας, οι μεγάλες δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της πόλης και της Ροδόπης.

«Μετά από μία οδυνηρή δεκαετία ο λαός μας διαθέτει μεγαλύτερη ωριμότητα και κυρίως την αποφασιστικότητα να αντισταθεί και να αποτρέψει κάθε είδους οπισθοδρόμηση στις κοινωνικές του κατακτήσεις, την δημοκρατία και την αξιοπρέπεια κι εγώ θα είμαι δίπλα του» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας πως  «είναι γεγονός ότι δεν μπαίνουμε με καλούς οιωνούς ως χώρα στη νέα δεκαετία, αλλά με απειλές, αμφισβητήσεις, προκλήσεις. Είμαι, όμως, αισιόδοξος ότι αν ως λαός πορευτούμε με σύμπνοια, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις δυνατότητές μας, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία απειλή».

«Το 2020, ως γνωστό, συμπίπτει με ένα μεγάλο ιστορικό γεγονός για την περιοχή μας, την συμπλήρωση 100 ετών από την ενσωμάτωση της Θράκης στην ελληνική επικράτεια» συνέχισε ο ίδιος κάνοντας λόγο για μία ευκαιρία  «να αναστοχαστούμε ως κοινωνία όλη αυτή τη μεγάλη διαδρομή, τόσο τα σημαντικά βήματα που έγιναν, όσο και τα ελλείμματα που σήμερα υπάρχουν στον τόπο μας και κυρίως να κοιτάξουμε μπροστά και να χαράξουμε μία νέα αναπτυξιακή προοπτική για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες στην πολυπολιτισμική μας κοινωνία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.