Διημερη επισκεψη του Αρχηγου της Ελληνικης Αστυνομιας Κωνσταντινου Τσουβαλα στην Κομοτηνη

Συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους συνδικαλιστικών Ενώσεων και συζήτησε ζητήματα ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος

Διήμερη επίσκεψη στην Κομοτηνή πραγματοποίησε το προηγούμενο διήμερο ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
 
Κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του στην πόλη μας, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, ο κ. Τσουβάλας συναντήθηκε με εκπροσώπους των έξι συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και συμμετείχε σε δείπνο εργασίας με τους Διευθυντές των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 
Ακολούθως το πρωί της Πέμπτης, ο ίδιος συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και με εκπροσώπους τριών Ενώσεων Συνοριακών Φυλάκων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, παρουσία επίσης του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξιάρχου Νικολάου Μενεξίδη.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αυτών ο κ.Τσουβάλας ενημερώθηκε αναλυτικά σε θέματα επαγγελματικού και ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος, που απασχολούν τις τοπικές Υπηρεσίες και έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις, ενώ στις συναντήσεις που είχε με τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών Ενώσεων, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και προτάσεις για ζητήματα υπηρεσιακού και θεσμικού χαρακτήρα.
 
Μετά το τέλος των προγραμματισμένων συναντήσεων του, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμά του είχε προγραμματισμένη επίσημη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών της Βουλγαρίας κ. Georgi Kostov.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.