Διημερα «εγκαινια» για τη νεα μουσικη σκηνη της Κομοτηνης “Stage Live”

Οι εκρηκτικοί Nightstalker και οι βαλκανικοί Baildsa έκαναν «ποδαρικό»

Διήμερης διάρκειας ήταν τα «εγκαίνια» της νέας μουσικής σκηνής της Κομοτηνής, ήτοι του “Stage Live”. Το υπόγειο της Λέσχης Κομοτηναίων διαμορφώθηκε εκ νέου ώστε αρχής γενομένης από το διήμερο, 24 και 25 Νοεμβρίου, να αποτελέσει το νέο live μουσικό στέκι της πόλης.
 
Η αρχή, δυναμική ως όφειλε, με ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα της ροκ μουσικής σκηνής, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία και στο εξωτερικό. Οι Nightstalker, εγκαινίασαν το Stage Live, με μία εκρηκτική βραδιά, αυθεντικής heavy rock μουσικής, με «κλασικά» πλέον αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας τους, όπως  το δημοφιλές «Children of the Sun», αλλά και τα κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στο τελευταίο τους άλμπουμ  «As Above, So Below».
 
Τη συναυλία άνοιξαν  οι «Κομοτηναίοι» Comfort in Silence που «ζέσταναν» το κοινό για τα όσα επακολούθησαν, με τους Nightstalker επί σκηνής.
 

Το Stage Live φιλοδοξεί να αποτελέσει το νέο μουσικό στέκι της πόλης, φιλοξενώντας στην σκηνή του αγαπημένα ονόματα τόσο του ελληνικού όσο και του ξένου πενταγράμμου, ικανοποιώντας τις μουσικές προτιμήσεις του συνόλου των μουσικόφιλων Κομοτηναίων αλλά και των φιλοξενούμενων. Οι προτιμήσεις πολλές και διαφορετικές, εξ αυτού του λόγου, αποδεικνύοντας και τον πολυφωνικό χαρακτήρα που θέλει να ακολουθήσει, το βράδυ του Σαββάτου που ακολούθησε,  η σκηνή του Stage Live φιλοξένησε τους Baildsa.
 
Το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, ανέβηκε στην σκηνή, συνδυάζοντας βαλκανικούς ήχους και τσιγγάνικες μελωδίες, με punk αέρα, που όπως είχαν υποσχεθεί δεν άφησαν κανέναν να κάτσει κάτω. Μια βραδιά με ένταση, πολύ χορό, ξεσηκωτικούς ήχους, με τα παραδοσιακά πνευστά των Βαλκανίων να πρωταγωνιστούν.
 
Αν κρίνουμε τόσο από τον αριθμό των παρευρισκομένων όσο και από την ποιότητα της διασκέδασής που  προσέφεραν στους παρευρισκομένους το «ποδαρικό» κρίνεται επιτυχημένο! Εν αναμονή των επόμενων…! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.