Διεθνες Φεστιβαλ Ηλεκτρονικης Μουσικης στη Σαμοθρακη

Ένα μοναδικό τριήμερο από 31 Αυγούστου μέχρι και 1 Σεπτεμβρίου θα ζήσουν στη μαγευτική Σαμοθράκη οι φίλοι της ηλεκτρονικής μουσικής από όλο τον κόσμο.
Πρόκειται για το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής “sola luna” που διοργανώνεται με την υποστήριξη της γεν γραμματείας Νέας Γενιάς και με την Εταιρεία Ψυχαγωγίας και Πολιτισμού “Νέο Ρεύμα”. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κάμπιγκ φυσικής διαβίωσης “Πλατιά” και υπόσχεται να μαγνητίσει τα βλέμματα χιλιάδων νέων που θα το παρακολουθήσουν. Στη “sola luna” θα συμμετέχουν 50 συγκροτήματα και DJs ηλεκτρονικής μουσικής από Ελλάδα, Γαλλία, Αγγλία, Σουηδία, Ιταλία, Γερμανία, Δανία και Πορτογαλία.
Ήδη από χθες καταφθάνουν στο νησί επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο, ενώ η πληρότητα του νησιού στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να αγγίξει το 100%. Οι διοργανωτές εκφράζουν την πεποίθηση ότι το φεστιβάλ θα έχει ομαλή εξέλιξη και ότι το θέαμα θα είναι μοναδικό και φαντασμαγορικό.
Το θέαμα με τα πλατάνια δίπλα ακριβώς στο κύμα είναι από τα μοναδικά που μπορεί να συναντη΄σει κανείς στην Ελλάδα, ενώ τα σκηνικά έχουν που στηθεί μέχρι τώρα με φόντο το όρος φεγγάρι υπόσχονται ένα καταπληκτικό θέαμα.
“Με τη διοργάνωση του φεστιβάλ δίνουμε ένα διαφορετικό στίγμα στο νησί. Είναι μια εκδήλωση πρωτοφανής για τα δεδομένα της ελληνικής επαρχίας που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών νέων ανθρώπων που αναμένεται να προσέλθουν απ’ όλο τον κόσμο”, δήλωσε στο ΜΠΕ ο δήμαρχος Σαμοθράκης Γιώργος Χανός και κατέληξε “Η διοργάνωση του φεστιβάλ συνέβαλε καθοριστικά και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στο νησί”.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.