Diesel Corner στην Κομοτηνη!

Η Diesel είναι μια προοδευτική εταιρεία με διεθνή αναγνώριση στο χώρο της μόδας, η οποία παράγει μια μεγάλη γκάμα jeans, casual, μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ. Η Diesel είναι πρωτοπόροι στη δημιουργία νέων σχεδίων, υφασμάτων, βιομηχανικών μεθόδων και ποιοτικών ελέγχων για να εγγυάται τη δημιουργία ενός εξαιρετικού προϊόντος. Η εταιρεία έχει την παρουσία της σε περισσότερες από 80 χώρες με περισσότερα από 5.000 σημεία πώλησης με 280 καταστήματα single-brand.

Με την ίδρυσή της, η ομάδα σχεδιαστών της Diesel γύρισε την πλάτη της στο δικτατορικό στυλ και στους προγνώστες της μόδας στο χώρο και αφέθηκε στα γούστα τα προσωπικά των υπευθύνων και στη δυναμικότητα της νεολαίας. Και το πείραμα πέτυχε! Η εταιρεία βλέπει πια στον κόσμο μια αδιάσπαστη κουλτούρα χωρίς σύνορα και το προσωπικό της Diesel είναι μια κοσμοπολίτικη ομάδα, που δημιουργούν το απρόβλεπτο, έχουν δυναμική ζωηρότητα και ενέργεια εντός της εταιρείας.

Τα σχέδια της Diesel δεν ακολουθούν τις καθιερωμένες τάσεις μόδας. Δεν επηρεάζεται δε καθόλου η εταιρεία από την φαντασιοπληξία της μόδας. Έχει καινοτόμες και μερικές φορές ριζοσπαστικές ιδέες, αλλά πάντα δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια και εστιάζει στην επιλογή ποιοτικών υφασμάτων και σε ποιοτικές τεχνικές παραγωγής. Οι κολεξιόν της Diesel ξεπερνούν αποτελεσματικά τη μόδα και δεν δίνουν σημασία σε αυτά, δίνοντας όμως συνεχή έμφαση στην ποιότητα. Οι μέθοδοι ανεξάρτητης εργασίας εντός της εταιρείας μεταφράζονται πλέον σε τρόπο ζωής – με τον τρόπο της Diesel (the Diesel way). Αυτό άλλωστε περνάει ως μήνυμα και μέσα από την πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας που χρόνια τώρα μας εκπλήσσει κάθε τόσο με την ευρηματικότητα και τη φαντασία των εμπνευστών της.

Η κάθε γραμμή έχει σχεδιαστεί από μια αφοσιωμένη ομάδα ανθρώπων (σχεδιαστές, βοηθοί και διευθυντές παραγωγής), όπου η έμπνευσή τους προέρχεται από τα πιο απρόβλεπτα μέρη. Οι σχεδιαστές της Diesel φημίζονται για τα ασυνήθιστα αυτοσχεδιασμένα εξερευνητικά τους ταξίδια σε όλο τον κόσμο!

Εγκαίνια Diesel Corner στην Κομοτηνή

Η φιλοσοφία των ρούχων της εταιρείας έπεισε και προσέλκυσε ανθρώπους για να επιχειρήσουν και στην πόλη μας το βήμα που θα φέρει τα ρούχα Diesel κοντά στη νεολαία από την οποία η Κομοτηνή μάλιστα σφύζει! Έτσι το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιουνίου τα φώτα άναψαν στο Diesel Corner στην οδό Ηροδότου 36, ο μπουφές στήθηκε, και ο κόσμος πλημμύρισε τον χώρο έξω από το κατάστημα.

Η υποδοχή πρωτότυπη, όπως ταιριάζει στο πνεύμα της εταιρείας, με την Γεωργία να ποζάρει με εκπληκτική χρυσοκόκκινη εμφάνιση, χάρη στο υπέροχο body painting από την Μαρίνα και την Αλεξάνδρα με προϊόντα MAC. Μαζί με τους προσκεκλημένους ένα ποτήρι σαμπάνια απόλαυσαν και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Diesel, Χρήστος Σκευαράκης με τον Γιώργο Χριστοδούλου, και η υπεύθυνη καταστήματος Δάφνη Παρασχάκη.

Τη βραδιά συμπλήρωσε γαστριμαργικά ο εκπληκτικός μπουφές από τον «Αγαπητό» και επένδυσε μουσικά γνωστός dj.

Στο μοντέρνα σχεδιασμένο Diesel Corner μπορείτε πλέον κι εσείς να βρείτε μια μεγάλη επιλογή από Diesel jeans, casual και μοντέρνα ρούχα, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, παπούτσια και τσάντες.

A.X.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.