Διερευνητικη συσκεψη δημαρχου Κομοτηνης με προεδρο και Διευθυνοντα Συμβουλο του ΟΑΣΑ

Διερευνητική σύσκεψη με τον κ. Τσαμπούλα πρόεδρο και τον κ. Πανδρεμένο διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών για θέματα που αφορούν στην πόλη είχε την Πέμπτη το πρωί ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Δημήτρης Κοτσάκης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κοτσάκης εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία που είχε με τον πρόεδρο και με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ. «Πραγματικά το ενδιαφέρον του Οργανισμού μέσω του Υπουργού Μεταφορών και του υπουργού του κ. Στυλιανίδη για τη δημιουργία του project που συζητήσαμε είναι πολύ σπουδαίο και θα δώσει μια πνοή στην πόλη μας η οποία έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης».

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ ανέφερε ότι μετά από πρωτοβουλία του κ. Στυλιανίδη ήρθαν στο δήμο Κομοτηνής ώστε να συνεργαστούν με το δήμαρχο για θέματα ενδιαφέροντος υπουργείου Μεταφορών. «Όταν θα είμαστε έτοιμοι για το αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων με το δήμαρχο θα σας το ανακοινώσει ο υπουργός».

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ και καθηγητής στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο, συγκοινωνιολόγος κ. Τσαμπούλας αναφέρθηκε στο στόχο της συνάντησης που αφορούσε στη συνεργασία με το δήμαρχο ώστε να εξετάσουν τα θέματα της Κομοτηνής «να ενημερώσουμε σχετικά τον υπουργό για το πώς μπορούμε να διευκολύνουμε καλύτερα τα θέματα της πόλης», τονίζοντας όμως ότι τίποτα δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο εφόσον βρίσκονται στην φάση διερεύνησης.

Α.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.