Διατηρησε τα πρωτεια ο Κωστας Μπανιωτης

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Με κεκτημένη ταχύτητα από το Meeting άλματος σε ύψος που πραγματοποιήθηκε στη Σλοβακία, όπου πέρασε τα 2,27μ. με την 1η προσπάθεια, κατακτώντας την 4η θέση, ο Κώστας Μπανιώτης διατήρησε για μία ακόμα χρονιά τον τίτλο του πανελληνιονίκη στο ύψος με σχετική άνεση.
 
Ο Κομοτηναίος πρωταθλητής,  πραγματοποιώντας άλματα… προπόνησης στα 1.90 μέτρα, στα 2.00 μέτρα και στα 2.08, «καπάρωσε» το χρυσό μετάλλιο στα 2.12μ. Η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς μόνος του αντίπαλος ήταν ο ίδιος του ο εαυτός. Αρχικά ανέβασε τον πήχη στα 2.18 μέτρα που πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια και με την πρώτη καθάρισε τα 2.23 μέτρα, πηδώντας πλέον μόνος του και επιδιώκοντας ένα ακόμα μεγαλύτερο ρεκόρ. Αυτή ήταν τελικά και η καλύτερη επίδοσή του, αφού μετά έβαλε στα 2.30 μέτρα για το όριο της Ντόχα, όπου θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβoυ, και παρόλο που έκανε καλά άλματα, δεν κατάφερε να είναι αυτά και έγκυρα.
 
Ο Μπανιώτης, αθλητής της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, για ακόμα μία φορά επιβεβαίωσε ότι αποτελεί το κορυφαίο όνομα στην Ελλάδα την τελευταία 10ετία και ένα από τα κορυφαία διεθνώς, ψάχνοντας μία μεγάλη εμφάνιση που θα του δώσει την μεγάλη επιτυχία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο!
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.