Διαστασεις,4474

1ον Τώρα με τις γιορτές βρήκα ευκαιρία να βρω ΞΑΝΑ τον εαυτό μου…

…μέσα σε πνεύμα κατάνυξης…με το φως πίστης και ελπίδας να ανάβει στην ψυχή μου…(πάτερ στο στομάχι μου άναψε το ουίσκι, πιες ξανά πιες…καταλαβαίνετε)…

Στον bar λοιπόν που έπινα… Ένας τύπος (Ο ΝΕΜΟ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) την πέφτει σε μία πολύ νεαρή κοπέλα και την καταφέρνει να τον ακολουθήσει σπίτι του.

Λίγο αργότερα, καθώς είναι ξαπλωμένοι, την ρωτάει:

– Είμαι ο πρώτος άνδρας στην ζωή σου;

Αυτή τον κοιτάει λίγο προσεκτικά και απαντάει:

– Ίσως… Το πρόσωπό σου κάτι μου θυμίζει…

Εε τον ΝΕΜΟ!!!


– Τι είναι αυτό που κάνει τους άνδρες να κυνηγούν γυναίκες που δεν έχουν καμία πρόθεση να παντρευτούν δεν το έχω καταλάβει…Ο ΝΕΜΟ πάλι δίνει μια απάντηση:

«Το ίδιο που κάνει τα σκυλιά να κυνηγάνε αυτοκίνητα που δεν έχουν καμία πρόθεση να οδηγήσουν»…ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;

2ον Η θεία Ροδούλα γράφει πυρετωδώς την ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΤΗΣ

…όταν δεν μπεκρουλιάζει… «Ποια είναι η διαφορά ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ μεταξύ πίεσης, άγχους και πανικού Μαρία;» ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ!

• «Πίεση έχουν όταν η γυναίκα τους είναι έγκυος.

•Άγχος όταν η κοπέλα τους είναι έγκυος.

• Πανικό έχουν όταν είναι και οι δύο έγκυες».

Πάτερ, σοβαρά τώρα (Γράφουμε και καμία ανακρίβεια πού και πού)…ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ!

3ον Χθες που έτρωγα σε εορταστικό, οικογενειακό κλίμα…

…ζεστό, παραδοσιακό, ΠΑΛΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΣ ΤΑΙΣΕ Η ΘΕΙΑ ΡΟΔΟΥΛΑ, μία παρέα ΑΝΔΡΩΝ συζητούσε περί γάμου (ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΣΤΗΣΑ ΑΥΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΦΩΝΑΧΤΑ):

– Πρέπει να ξέρετε, λέει ο ένας, ότι υπάρχουν και κάποιες δύσκολες περιπτώσεις, στις οποίες είσαι αναγκασμένος να πεις στην γυναίκα σου ψέματα.

– Αυτό δεν είναι και τόσο φοβερό, λέει ο άλλος. Εγώ σκέφτομαι τις πραγματικά δύσκολες περιπτώσεις, στις οποίες είσαι αναγκασμένος να πεις στην γυναίκα σου την αλήθεια!

WHAT CAN I SAY ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ;

STO POTAKI MAS ME TA ME THN ΘΕΙΑ ΡΟΔΟΥΛΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΠΑΛΙ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΝΔΡΩΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑ (ΠΑΤΕΡ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ;)

«Η φιλενάδα μου είναι μεγάλη ψεύτρα» ΛΕΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ! «Τα `χουμε εδώ κι ένα χρόνο και δεν θα μάθαινα ότι είναι παντρεμένη αν δεν μου το ανέφερε, τυχαία, χθες, η γυναίκα μου»…τσσσστσσς… ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡ…

ΞΑΝΑ…WHAT CAN I SAY ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ?

4ον Εδώ γελάτε…

Κάποιος αγοράζει πανάκριβο και ολοκαίνουργιο τζιπ. Το βράδυ το παρκάρει κάτω από το σπίτι του.

Περνάει πιτσιρικάς, κοιτάει το τζιπ, του έρχεται φαεινή ιδέα, βγάζει σουγιά και πλάι στην ένδειξη 4Χ4 χαράζει στη λαμαρίνα =16!

Το πρωί ο τύπος τραβάει τα μαλλιά του. Πάει στην αντιπροσωπεία, όπου δέχονται να του αλλάξουν το καπό, μια που δεν συμπλήρωσε ούτε μέρα που πήρε το αμάξι.

Το ίδιο βράδυ ξανα-περνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4 να αστράφτει πάλι, ξαναβγάζει το σουγιά και ξαναχαράζει στη λαμαρίνα =16.

Το άλλο πρωί ο ιδιοκτήτης στα πρόθυρα εμφράγματος ξαναπάει στην αντιπροσωπεία.

– Κοιτάξτε κύριε, του λένε εκεί, δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια παλιόπαιδα και το ίδιο πρόβλημα τό ‘χουν κι άλλοι ιδιοκτήτες τζιπ. Για να μην κάνετε συνέχεια αυτή τη δουλειά λοιπόν, εμείς έχουμε φτιάξει μια πατέντα, όπου κολλάμε ένα μεταλλικό πλαίσιο πάνω στο πίσω καπό, το οποίο γράφει 4Χ4=16, με όμορφα καλλιτεχνικά γράμματα. Κι έτσι δεν έχουν πια τι να γράψουν και γλιτώνετε. Αν παρατηρήσετε θα δείτε πολλά τζιπ με αυτό το κόλπο. Τι λέτε;

Τι να κάνει, βάζει το μεταλλικό πλαίσιο με 4Χ4=16 και επιστρέφει σπίτι.

Το βράδυ περνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4=16 και προβληματίζεται. Ξύνει το κεφάλι για λίγο και τελικά βγάζει το σουγιά και χαράζει στο καπό ακριβώς από κάτω:

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!

Υ.Γ.: Πάτερ μου, αυτό ήταν, έρχεται το 2007;

Υ.Γ.1: ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.