Διαστασεις,4454

1ον “Μωρό μου, σε περιμένω σπίτι σου,

για μια νύχτα άγρια, που κανείς μας δε θα κοιμηθεί. Με αγάπη. Το κουνούπι σου!” ο ΝΕΜΟ από την μια, η Θεία Ροδούλα από την άλλη: «Δυο γέροι Μαρία συγκρίνουν τη σεξουαλική τους ζωή:

– Μπορώ ακόμη να κάνω έρωτα δύο φορές!

– Και ποια φορά σ’ αρέσει περισσότερο;

– Χμ, νομίζω το χειμώνα είναι καλύτερα» Πόσο να αντέξω πάτερ μου; ΑΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΩ (Γιατί βρίζω πάτερ μου) ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ στις ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ! Στα παλιά τους τα παπούτσια (οι νεόπλουτοι) για το αν υπάρχουν συνάνθρωποί τους, που δεν μπορούν να κινηθούν (στα τέτοιά τους θα έλεγα πάτερ μου, αλλά δεν έχουν τέτοια!).

2ον «Ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω»…

Εντάξει πάτερ μου. «Ου ψευδομαρτυρήσεις», αυτό πάτερ μπορούμε να το αλλάξουμε κάπως; Γιατί βλέπω πάτερ μου ότι όσοι ψευδομαρτυρούν καλά τα καταφέρνουν στη ζωή τους. ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ… Το άσπρο – μαύρο και το μαύρο – άσπρο πάτερ μου…Οι πολιτικοί εκλέγονται και ψεύδονται και μετά ξανά πάλι ψεύδονται ΚΑΙ ΞΑΝΑ-ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ. Κι όταν γράφεις την αλήθεια πάτερ μου θυμώνουν γιατί έχουν δίπλα τους άλλους που πληρώνονται για να τους λένε την αλήθεια αλλά και αυτοί ψεύδονται. Κι όσοι ψεύδονται και γλύφουν και κλέβουν πάτερ μου, από αρχαιοτάτων χρόνων, ενοχλούνται μ΄ αυτούς που δεν ψεύδονται, δεν γλύφουν και δεν θυμώνουν με την αλήθεια… ΠΛΗΓΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ…Πάντα υπάρχει τρόπος χωρίς παραχωρήσεις!

3ον Προσπαθεί να συμφιλιώσει την Θεία Λούλα…

…με τον άντρά της πάτερ μου… «Χώρισέ τον! Για να βρεις το εαυτό σου αγάπη μου»…Ωραία, πάρε την στο γάμο σου (που λέει ο λόγος δηλαδή) να σου πει και του χρόνου…Πορεία συμφιλίωσης μέσω ενός διαλόγου αγάπης και αλήθειας…

«Μου θυμίζει η ιστορία σου Λούλα έναν ζωγράφο με ειδικότητα το γυμνό που γνώρισα κάποτε». Πάτερ αυτές οι γνωριμίες της… «Δούλευε έναν πίνακα μήνες.

Είχα πάει ως μοντέλο… πήγα να γδυθώ» (μην χάσει πάτερ!) «και λέει αυτός:

– Ξέρεις, σήμερα δεν πολύ-αισθάνομαι καλά και λέω να μην ζωγραφίσω, αλλά θα στο πληρώσω το μεροκάματο. Είχα ανάγκη από λεφτά τότε βλέπεις… Λέω να κάνω ένα τσάι και να ξαπλώσω λέει ο ζωγράφος…

Λέω τότε εγώ:

– Άσε να στο κάνω εγώ το τσάι και μετά φεύγω, μέχρι να τον «ρίξω» στο κρεβάτι…

– Εντάξει, κάνε και ένα για σένα λέει ο ζωγράφος που είχε αρχίσει να «πέφτει»….

Καθίσαμε λοιπόν στο σαλόνι και τα λέγαμε πίνοντας το τσάι, οπότε ξαφνικά ακούγεται η εξώπορτα και γνώριμα βήματα. Λέει τότε ζωγράφος:

«Θεέ μου, η γυναίκα μου! Γρήγορα! Γδύσου!» Οι άντρες Λούλα μου από ένα σημείο και μετά είναι μόνο για τσάι».

4ον Εδώ γελάτε…

Μια νεαρή κοπέλα δέχεται να παντρευτεί έναν 97χρονο εκατομμυριούχο επιχειρηματία απλά και μόνο επειδή πιστεύει ότι λόγω της ηλικίας του δεν πρόκειται να την «βγάλει καθαρή» ούτε καν την πρώτη νύχτα του γάμου.

Έτσι λοιπόν, μετά τη γαμήλια τελετή στο πολυτελέστερο δωμάτιο του καλύτερου ξενοδοχείου της πόλης, ο παππούς μπαίνει στο μπάνιο για να ετοιμαστεί. Έξω, η νεαρή ετοιμάζει το σχέδιό της και φοράει ένα διάφανο, μαύρο, προκλητικό νυχτικό, με τα πιο ερεθιστικά εσώρουχα, που θα μπορούσε κανείς να φορέσει και παίρνει την πιο σεξουαλική στάση, που θα μπορούσε να σκεφτεί προσπαθώντας να κάνει τον παππού να πάει με την μία από συγκοπή.

Μετά από λίγο, ο παππούς βγαίνει από το μπάνιο και πλησιάζει στο κρεβάτι, όπου η νεαρή παθαίνει την πλάκα της. Τα μόνα που φοράει είναι ωτοασπίδες στα αυτιά του, ένα μανταλάκι στην μύτη του και ένα προφυλακτικό.

– Μα τι είναι αυτά; Για ποιο λόγο τα φοράς αυτά;

– Αν υπάρχει, μικρή μου, κάτι που δεν αντέχω, είναι οι στριγκλιές μιας κοπέλας σε ερωτική έξαρση και η μυρωδιά του καμένου λάστιχου”.

Y.G.: EYTYXOS SAVATOKYRIAKO

Υ.Γ.1Ανάπηροι, έε ανάπηροι! Σε σας που παρκάρετε στις διαβάσεις το λέω…

Μαρία Νικολάου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.