Διαστασεις,4398

1ον Λίγο έλειψε να γίνουμε ρεζίλι πάτερ…

….να καταθέσουμε δηλαδή και ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ… υποψήφιες και υποψήφιους που απαρτίζουν ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ «ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ» στον πρόεδρο Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Ροδόπης. «Θέλετε να σας συλλάβω κυρία μου;» τη ρώτησε ο Εισαγγελέας «γιατί παιδί μου κι άλλοι με ερωτεύτηκαν αλλά δεν έφτασαν στην σύλληψη» απάντησε εκείνη …ΠΑΤΕΡ WHAT CAN I SAY? Σαν να μην έφτανε το ρεζίλι στο Δικαστικό Μέγαρο μας πήραν είδηση και άρχισαν και οι πλάκες μετά… «Είστε δημοσιογράφος»;… με ρωτά περίοικος «Ναι» του απαντώ. «Και τι ρεπορτάζ κάνετε στην εφημερίδα σας»; Συνεχίζει. «Φροντίζω για την τελευταία ώρα» του λέω με την ελπίδα ότι θα πάψει να με ενοχλεί. «Κι εγώ το ίδιο κάνω» μου λέει ξανά. «Μπα! είστε δημοσιογράφος και εσείς;» τον ρωτώ τώρα εγώ «Όχι είμαι εργολάβος… κηδειών». ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ; Αν δεν τάξεις σε εργολάβο πάτερ μου δεν την βγάζεις καθαρή…Ούτε εσύ, ούτε ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΟΥ, η θεία Ροδούλα το άκουσε και άρχισε από τους εργολάβους κηδειών… ΤΟ ΤΑΞΙΜΟ!

2ον «Η υποψήφια του διαβόλου δε θα γίνω Μαρία για να εκλεγώ»…

…μ’ αρέσουν οι αρχές της. Όλα κι όλα έχει κάποιες αξίες η γυναίκα. «Μια μέρα διάβασα ότι το ποτό βλάπτει. Σταμάτησα να πίνω. Μετά διάβασα ότι το κάπνισμα βλάπτει. Σταμάτησα να καπνίζω. Μετά διάβασα ότι το σεξ βλάπτει. Σταμάτησα να διαβάζω»! Θεία Ροδούλα…Ο δικός σας άνθρωπος…ΤΟ ραδιοφωνικό σποτ του συνδυασμού «ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ» Ήταν αυτό που μόλις διαβάσατε και έπεται και συνέχεια, μέχρι και στριπτίζ θα κάνει σε τοπικό κανάλι…ΝΕΟ ΗΘΟΣ-ΝΕΟ ΥΦΟΣ!

Μέχρι και ο ΝΕΜΟ τη στηρίζει ολοψύχως. Η θεία Ροδούλα μάλιστα το αναγνωρίζει θέλοντας να του ετοιμάσει για να φάει κάτι και του λέει για να επιλέξει φαγητό:

– ΝΕΜΟ, θα φας σούπα ή φακές;

– Φακές, λέει ο ΝΕΜΟ.

Η Θεία Ροδούλα, που δεν άκουσε, τον ξαναρωτά:

– ΝΕΜΟ, θα φας σούπα ή φακές:

– Σου ‘πα φακές.

– Καλά θα φας και σούπα και φακές;
ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ – ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΔΗΛΑΔΗ…ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΆΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ . Μάλιστα ο ΝΕΜΟ τη βοηθά και στην καθαριότητα του σπιτιού…Χθες, καθώς καθάριζε το μπαλκόνι, πέφτει μια γλάστρα στο κεφάλι ενός περαστικού.

(Περαστικός)- Καλά ρε φίλε, δε βλέπεις;;….Στραβομάρα έχεις;

(ΝΕΜΟ)- Γιατί ρε φίλε; Δεν σε πέτυχα;

3ον Οι διπλανοί πάτερ μου δεν την βγάζουν μέχρι τις εκλογές…

…Χθες η γυναίκα ξύπνησε αργά το βράδυ και ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της δεν ήταν στο κρεβάτι. Φόρεσε τη ρόμπα της και κατέβηκε να τον ψάξει. Τον βρήκε να κάθεται στο τραπέζι της κουζίνας, βυθισμένο σε βαθιές σκέψεις και απλώς να κοιτάζει με απλανές βλέμμα τον τοίχο, έχοντας μπροστά του μια κούπα καφέ.

Εξακολούθησε να τον κοιτά καθώς αυτός σκούπιζε ένα δάκρυ από τα μάτια του και πίνει μια ρουφηξιά καφέ.

– Τι σου συμβαίνει αγάπη μου;, ψιθύρισε μπαίνοντας στην κουζίνα. Γιατί είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα;

– Θυμάσαι τότε που είχαμε πρωτογνωριστεί πριν από 20 χρόνια, τότε που ήσουν ακόμη 16 χρονών;

– Μα φυσικά και το θυμάμαι!, του απαντάει.

– Θυμάσαι τότε που μας έπιασε ο πατέρας σου να κάνουμε έρωτα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου;

– Ναι, κι αυτό το θυμάμαι!

– Θυμάσαι μήπως και τη στιγμή που πήρε την καραμπίνα και μου είπε ότι, ή θα σε παντρευτώ ή θα με στείλει φυλακή για 20 χρόνια;

– Ναι αγάπη μου, το θυμάμαι κι αυτό!

– Σήμερα θα είχα αποφυλακιστεί…, της λέει, σκουπίζοντας ένα ακόμα δάκρυ από το πρόσωπο του…

Πάτερ πώς μπορούν να είναι τόσο, μα ΤΟΣΟ ——- (συμπληρώστε το εσείς- εγώ βάζω τις φωτογραφίες που τους περιγράφει) οι ΑΝΔΡΕΣ;

4ον Εδώ γελάτε

Γράφει γράμμα στη μαμά του κάποιος σχετικά νιόπαντρος.

– Μαμά επιτέλους αποκτήσαμε κι εμείς ένα παιδί. Αλλά η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη γυναίκα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει το παιδί μας όλο και μαυρίζει.

Και η μητέρα του απαντάει:

-Γιόκα μου, όταν γεννήθηκες εσύ κι εγώ δεν είχα γάλα. Αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από κατσίκι. Αλλά τα κέρατα βλέπω τώρα τα βγάζεις…

Υ.Γ.: Πώς λεγόταν ο Κολοκοτρώνης μικρός;

– Κολοχαλίκι

Μαρία Νικολάου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.