Διαστασεις,4383

1ον Καταθέτω την Ιδρυτική – Προγραμματική Διακήρυξη πάτερ μου,

Τι μόνο η Διευθύντριά μου θα το κάνει; Εμείς τι κάνουμε δηλαδή, τον «Κόσμο» γράφουμε; Στηρίζομαι και σε επιστημονικά δεδομένα, σε έρευνες, μελέτες (από αυτές που έχουν ΞΕΧΑΣΤΕΙ στην Νομαρχία πήρα) και κυρίως ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ:

• Αν τσιρίζεις για 8 χρόνια, 7 μήνες και 6 μέρες, θα δημιουργούσες ηχητική ενέργεια που θα αρκούσε για να ζεστάνεις μία κούπα καφέ! (Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο!)

• Αν κλάνεις συνεχώς επί 6 χρόνια και 9 μήνες, παράγεις αρκετό αέριο για να φτιάξεις μία ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! (Τώρα, κάτι κάνουμε. Πριν το δοκιμάσετε να μου πείτε να αλλάξω πόλη).

• Ο οργασμός από ένα γουρούνι κρατάει 30 λεπτά! (Στην επόμενη ζωή μου, θέλω να είμαι γουρούνι! Πάτερ μου, πώς όμως το κατάλαβαν αυτό, και γιατί το έψαξαν;;;)

• Αν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, χρησιμοποιείς 150 θερμίδες την ώρα. (Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι…. Στην δουλειά ίσως; Είναι μια καλή ευκαιρία να πείσετε τα αφεντικά σας ότι πρέπει να σας δουν με άλλο μάτι. Εν τω μεταξύ πάτερ μου, ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω το θέμα με το γουρούνι…)

• Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι τα μοναδικά όντα στη γη που κάνουν σεξ όχι μόνο για την αναπαραγωγή, αλλά και για ευχαρίστηση. (Γι’ αυτό ο Φλίπερ το δελφίνι στην γνωστή σειρά της τηλεόρασης, συνεχώς χαμογελούσε; Τώρα που το σκέφτομαι ξανά πάτερ τα γουρούνια να έχουν 30 λεπτά οργασμό; Δε μου φαίνεται δίκαιο αυτό!)

• Ο πιο δυνατός μυς στο σώμα μας, είναι η γλώσσα. (Μμμμμμμμμμμ……….Γι αυτό και ευδοκιμεί το είδος στην πόλη, αλλά πρωτίστως στο δημοσιογραφικό σινάφι: ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ! )

2ον Πάτερ μου, γράφω με το δεξί θα ζήσω;

• Οι δεξιόχειρες άνθρωποι ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο (ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ) από τους αριστερόχειρες. (Αν χρησιμοποιείς και τα δύο χέρια, χωρίζεις την διαφορά των χρόνων στα δύο; Αν μουντζώνεις και με τα δυο πάντως πρέπει να βρεις άλλον να κρατά το τιμόνι).

• Το μυρμήγκι μπορεί να σηκώσει 50 φορές το βάρος του, και να τραβήξει 30 φορές το βάρος του, και πέφτει πάντα στην δεξιά πλευρά όταν ζαλιστεί. (Το μυρμήγκι από τι ζαλίζεται? Πίνει μπύρα BUD? Πάντως πάτερ μου να γιατί ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ πάει για δεύτερη τετραετία μέχρι και το μυρμήγκι στα δεξιά πέφτει…Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ επ αυτού;)

(Πλήρωσαν οι φορολογούμενοι πολίτες γι’ αυτήν την έρευνα?, θα ήθελα κάποιος να μου δώσει μια υπεύθυνη απάντηση σ’ αυτό το θέμα! Έγινε ό,τι γίνεται τα τελευταία είκοσι χρόνια με τις μελέτες (πάσης φύσεως που εκπονούνται στο Νομό Μας;)

• Οι πολικές αρκούδες, είναι αριστερόχειρες!

(Καλά, και ποιος νοιάζεται γι αυτό? Και πως το ανακάλυψαν? Τις ρώτησαν με ποιο χέρι γράφουν? Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ επ’ αυτού πάτερ μου; Αν ήταν και ομοφυλόφιλες θα είχε σίγουρα άποψη. )

3ον Πάντως, πάτερ μου,

θα πρέπει να ξέρεις ότι κάτι με πείραξε τις τελευταίες ΜΕΡΕΣ, θα είναι φαίνεται από τα ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ των υποψηφίων. Πάτερ γιατί όλοι τους παραθέτουν γεύμα γνωριμίας στους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε., αφού γνωριζόμαστε ΚΑΛΑ….ΟΛΟΙ! Εγώ πάντως βαρυστομάχιασα από τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…Ύστερα, όπως σου έχω πει και άλλοτε ακούγοντάς τους νιώθω ότι ΖΩ στον Λίβανο και στην Παλαιστίνη κι όχι στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ…μα ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια; ΤΙΠΟΤΑ;

• Οι ψύλλοι πάτερ μου, μπορούν να πηδήξουν (ΤΟ ΧΑΒΑ ΜΟΥ ΕΓΩ) 350 φορές το μήκος του σώματός τους. Είναι σαν να πηδάει ένας άνθρωπος ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου! (ΟΛΟΥΣ τους Θεατές του γηπέδου θα μπορούσε να τους π—–ι η Θεία Ροδούλα πάντως…Πού πήγε σήμερα αλήθεια;)

(30 λεπτά οργασμός…. Το φαντάζεστε? Και γιατί μόνο τα γουρούνια? ΑΣΧΕΤΟ αλλά 30 λεπτά, ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΡΟΔΟΥΛΑ; MA POY EINAI AYTH H GYNAIKA; )

• Μια κατσαρίδα ζει για 9 μέρες χωρίς το κεφάλι της πριν πεθάνει από ασιτία.

(Τρομακτικό! Μπρρρρ….Τώρα που το σκέφτομαι, όμως, δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό, οι άνδρες ζουν μια ζωή χωρίς το κεφάλι τους…ΤΟ ΠΑΝΩ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΑΝΩ)

• Το αρσενικό “αλογάκι της Παναγιάς” δεν μπορεί να εκσπερματώσει όσο το κεφάλι του είναι συνδεμένο ακόμα με το σώμα του. Έτσι το θηλυκό, τον βοηθάει την κατάλληλη στιγμή, αποκεφαλίζοντάς τον. (Τουλάχιστον τα γουρούνια περνάν καλύτερα!)

• Μερικά λιοντάρια, ζευγαρώνουν 50 φορές την ημέρα… (Εγώ πάντως εξακολουθώ να θέλω να είμαι γουρούνι στην επόμενη ζωή μου! Προτιμώ την “Ποιότητα” από την “Ποσότητα”)

• Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της.

(Ξέρω κάποιους ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ που έχουν το ίδιο πρόβλημα! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ, αυτό μάλλον είναι δικό μας πρόβλημα)

• Τα χρυσόψαρα δεν έχουν εγκέφαλο (Και τέτοιους ΞΕΡΩ! (Πάτερ σαν έχει μπόλικους η Κομοτηνή ή μου φαίνεται;)

Μετά από όλες αυτές τις έρευνες, ένα πράγμα έχω να πω:

ΤΥΧΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!

4ον ΕΔΩ ΓΕΛΑΤΕ…

Ένας τύπος σε ένα ξενοδοχείο βρίσκει μια υπέροχη ξανθιά στο μπαρ, την ψήνει και εντός ολίγου καταλήγουν στο δωμάτιό του, να κάνουν τα….. καθέκαστα!!!

….. Την άλλη μέρα παίρνει τηλέφωνο από την ρεσεψιόν για να τη ρωτήσει εάν θα τη δει και σήμερα.

Αυτή απαντάει κλαίγοντας πως δεν μπορεί να βγει από το δωμάτιό της.

– Δεν μπορείς να βγεις από το δωμάτιό σου; Γιατί;

– Εδώ μέσα είναι μόνο τρεις πόρτες. Η μία είναι του μπάνιου, η άλλη είναι η ντουλάπα και η άλλη έχει καρτελάκι που λέει «ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ»

(Ύστερα εγώ φταίω πάτερ μου; Stis stili fotograffes apo to alboum της Θείας Ροδύλας. Μα που πήγε σήμερα; )

Υ.Γ.: – Πώς λέγεται το αυγό πριν βγει από την κότα;

– Θα βγώ! (σαν να λέμε …ΘΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ)

Υ.Γ.1: – Πώς λένε το σουτιέν οι Τούρκοι;

– Βυζί γκαράζ!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.