Διαψευδει τουρκικο δημοσιευμα ο βουλευτης Ροδοπης Μουσταφα Μουσταφα

«Καταγγέλλω με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματος μου σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα»

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook o βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μουσταφά Μουσταφά  διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση του με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας, στο φύλλο της 30ης Ιουνίου, σύμφωνα με τα οποία ο ίδιος φέρεται να δήλωσε πως η Ελλάδα ήθελε να προχωρήσει στην έκδοση των οκτώ Τούρκων, αλλά δεν της το επέτρεψε η Γερμανία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Star», ο βουλευτής φέρεται να είπε ότι: «η Ελλάδα δεν προχώρησε στην έκδοση των οκτώ στρατιωτικών γιατί υπέκυψε στις πιέσεις του Βερολίνου προς τον Αλέξη Τσίπρα».

Ο κ. Μουσταφά Μουσταφά δήλωσε σχετικά «Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχω με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας στο φύλο της 30ης Ιουνίου 2017.Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα δεν ταιριάζουν με κανένα τρόπο ούτε με τον χαρακτήρα μου, ούτε με την πολιτική μου διαδρομή, την ιδεολογία μου και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι.
Καταγγέλλω με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματος μου σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα. Θα υπερασπισθώ με όλους τους τρόπους τον πολιτικό μου χώρο, την τιμή και την υπόληψή μου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.