Διαμαρτυρια της ΑΔΕΔΥ Ροδοπης εξω απο το Ταμειο Παρακαταθηκων και Δανειων

Στις 24 Νοεμβρίου, ημέρα της Πανελλαδικής απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν μπροστά από τη Νομαρχία Ροδόπης, όπου στεγάζεται το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, στις 11 το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου, τα μέλη του Νομαρχιακού Τμήματος Ροδόπης της ΑΔΕΔΥ, συμμετέχοντας στην  πανελλαδικής απεργία που έχει προκηρύξει ο συνδικαλιστικός φορέας.
 
Όπως τόνισε ο πρόεδρος του τμήματος Ροδόπης κ. Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, θα προβούν σε αυτή τη κίνηση διαμαρτυρόμενοι για τα αρρύθμιστα δάνεια των δημοσίων υπαλλήλων, γιατί πολλοί συνάδερφοί τους, που έχουν δάνεια, έχουν φτάσει στο απροχώρητο και στα όρια της επιβίωσης.
 
Η πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ, σημείωσε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, έχει κηρυχθεί ενάντια στις πολιτικές λιτότητας που θεωρούν πως θα συνεχιστούν χωρίς σταματημό, την ώρα που η χώρα οδεύει στο τέταρτο μνημόνιο.
 
Για αυτό και αντιδρούν μαζικά σε αυτές τις πολιτικές, που θεωρούν πως δεν έχουν σταματημό και προειδοποιούν όλους τους συναδέρφους τους πως το επόμενο διάστημα θα στοχοποιηθεί για μια ακόμη φορά ο δημόσιος τομέας και οι δημόσιοι υπάλληλοι, για αυτό και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιδράσουν σε αυτές τις πιέσεις που αποβλέπουν στη διάλυση του κοινωνικού κράτους, αναδεικνύοντας το ρόλο που έχει ο δημόσιος τομέας στη διασφάλιση του συμφέροντος του ελληνικού λαού.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.