Διαμαρτυρια στο Περιφερειακο Συμβουλιο θα πραγματοποιησουν οι αγροτες της Ροδοπης

Μαζί με αγρότες από όλη την ΑΜΘ την Παρασκευή - Θα συμμετέχουν και στη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Μουσθένη

Συνάντηση είχαν το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου οι αγρότες της Ροδόπης στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής, για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, μετά και από την κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη, στην έκθεση Zootechnia. 

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών του Δήμου Κομοτηνής κ. Νίκος Κυραζίδης, αποφάσισαν να συμμετέχουν στην κατάληψη που θα πραγματοποιήσουν αγροτικοί σύλλογοι από όλη την Περιφέρεια στα διόδια της Μουσθένης σήμερα, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.
 
Η κατάληψη αναμένεται να κινηθεί στο πλαίσιο αυτής που είχε γίνει και πέρυσι, όταν οι αγρότες είχαν συμβολικά σηκώσει τα διόδια, επιτρέποντας στους οδηγούν να περνούν ελεύθερα από αυτά.
 
Η επόμενη συγκέντρωσή τους θα γίνει, μαζί με αγρότες από τις γύρω Περιφερειακές Ενότητες, έξω από το διοικητήριο της Ροδόπης, (πρώην Νομαρχία) την Παρασκευή, όπου αναμένεται να επιδώσουν ψήφισμα και να ζητήσουν να πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων στην ΑΜΘ.
 
Η συγκέντρωση θα είναι, όπως τονίστηκε, ειρηνική, με σκοπό να εκθέσουν τα διάφορα προβλήματα τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.