Διαμαρτυρια για το κλεισιμο του Αστυνομικου Σταθμου Νεας Καλλιστης απο το Νικο Τσαλικιδη

Προτείνει την πρόβλεψη θέσης τοπικού αστυνομικού στην περιοχή για τη «θεραπεία» της κατάστασης

Τη φωνή του με αυτή φορέων και θεσμικών της περιοχής που εξέφρασαν τις έντονες αντιδράσεις και ανησυχίες τους σχετικά με το κλείσιμο του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Καλλίστης εκφράζει σε γραπτή του δήλωση ο Αντιπεριφεριάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης.
 
Ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης δηλώνει ξεκάθαρα την αντίθεσή του σημειώνοντας πως «μία τέτοια απόφαση, φανερώνει έλλειψη σχεδιασμού, τεράστια προχειρότητα, βάζει σε κίνδυνο τους πολίτες μίας ευρύτερης περιοχής, αφήνοντας τους εκτεθειμένους και κυρίως αντιτίθεται του δικού μας πλάνου ανάπτυξης μέσω του τουρισμού σε έναν εκ των πιο σημαντικών τουριστικών προορισμών της Π.Ε. Ροδόπης, ιδιαίτερα την θερινή περίοδο, όπου αναμένεται να αποτελέσει προορισμό για χιλιάδες τουρίστες».
 
«Ο συγκεκριμένος Σταθμός έχει την ευθύνη για τις παραλίες του Φαναριού, της Μέσης και της Αρωγής του Δήμου Κομοτηνής που υποδέχονται χιλιάδες τουρίστες» συνέχισε ο ίδιος για να καταθέσει την πρόταση «η νέα ομάδα του τοπικού αστυνομικού να βρει στέγη στη συγκεκριμένη περιοχή, προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών καθόλη τη διάρκεια του χρόνου».
 
«Αποτελεί χρέος για την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο, να λάβει υπόψη του τις ενστάσεις και την επιχειρηματολογία όλων των τοπικών Φορέων, που γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον τις τοπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες» τόνισε με νόημα κλείνοντας ο κ. Τσαλικίδης.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.