Διακρισεις για τους μικροτερους αθλητες του τμηματος Παλης του ΑΣ Δημοκριτειο

Ένα χρυσό και δύο ασημένια κατέκτησαν οι αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Παιδικό Πρωτάθλημα

Τρία μετάλλια κατέκτησαν οι μικροί αθλητές του τμήματος Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο, που συμμετείχαν στο πρώτο Πανελλήνιο Παιδικό Πρωτάθλημα Πάλης στις κατηγορίες των προπαμπαίδων, που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Λάρισα το περασμένο Σαββατοκύριακο.
 
Το τμήμα συμμετείχε με τέσσερις αθλητές, δύο στην ηλικιακή ομάδα των γεννηθέντων τα έτη 2007-08 και δύο στην κατηγορία των γεννηθέντων τα έτη 2005-06.
 
Στην πρώτη ηλικιακή ομάδα, 2007-08, συμμετείχαν ο Θεόδωρος Τρίτσκας στην κατηγορία 30 κιλών, ο οποίος πάλεψε πάρα πολύ καλά στην κατηγορία του και έχασε σε ένα αμφίρροπο αγώνα με μικρή διαφορά, και ο Νικόλαος Κασαπίδης στα 43 κιλά, που δεν κατάφερε να προχωρήσει ιδιαίτερα και βγήκε 7ος στην κατηγορία του.
 

Στην ηλικιακή ομάδα 2005-06 συμμετείχε η Αγάπη Αμπελίδου στην κατηγορία 43 κιλών των κοριτσιών, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση, παλεύοντας σε κατηγορία πάνω από την κανονική της, αλλά πάλι δείχνοντας τις ικανότητές της.
 
Επίσης συμμετείχε ο Απόστολος Τρίτσκας στην κατηγορία των 48 κιλών, ο οποίος βγήκε δεύτερος, κάνοντας πολύ καλούς αγώνες.
 
Οι αθλητές τα πήγαν καλά, σημείωσε ο προπονητής τους κ. Θόδωρος Καρυπίδης που τόνισε πως ενώ η Αγάπη Αμπελίδου ήταν από την αρχή το φαβορί, και με την κατάκτηση του μεταλλίου έδωσε στο τμήμα τη δεύτερη ομαδική θέση στα κορίτσια, ενώ για τα δύο αδέρφια, τον Θεόδωρο και τον Απόστολος Τρίσκας, σημείωσε πως βρίσκονται στο τμήμα και ασχολούνται με την πάλη για λιγότερο από ένα χρόνο, αλλά κατάφεραν να φτάσουν λίγο πριν το χρυσό.
 
Όσο για τις επόμενες διοργανώσεις που συμμετέχουν αθλητές του τμήματος, αυτές τις μέρες φεύγει ο Ιμπίς Νιαζή για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Νέων Ανδρών που διεξάγεται στην Τουρκία, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο η Νικολέτα Μπάρμπα θα ταξιδέψει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων στην Ουγγαρία.
 
Τον Ιούλιο ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων, ενώ προηγουμένως αθλητές του Συλλόγου θα συμμετάσχουν  σε τουρνουά στο Σοχό Θεσσαλονίκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.