Διακρισεις απο την πρωτη μερα για Μιχαλεντζακη και Καρυπιδη στο IDM BERLIN 2017

Οι αθλητές του «Ηρόδικου» ανάμεσα στα 14 μέλη της ελληνικής αποστολής

Στο μεγάλο διεθνές meeting του Βερολίνου, IDM BERLIN 2017, βρίσκονται 14 αθλητές και αθλήτριες της ελληνικής αποστολής από χθες, Πέμπτη, 6 Ιουλίου έως και την προσεχή Κυριακή, παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργου Φουντουλάκη.
 
Ανάμεσα στα μέλη της ελληνικής αποστολής και οι «δικοί μας», αθλητές του «Ηρόδικου» κ.κ. Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και Δημήτρης Καρυπίδης, οι οποίοι ήδη από τις πρώτες τους επιδόσεις εντυπωσίασαν.
 
Συγκεκριμένα ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης αγωνίστηκε αρχικά στα 100μ. πεταλούδα και βγήκε πρώτος στην κατηγορία του S9, (1: 00.73) κάτι που του έδωσε την πρόκριση για τον τελικό του γενικού συνόλου  ο οποίος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
 
Αντίστοιχα πολύ καλές επιδόσεις είχε και ο Δημήτρης Καρυπίδης, ο οποίος στα 200μ. ύπτιο τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία του (S1) και 34ος στο σύνολο, ενώ λίγο αργότερα αγωνίστηκε στα 200 μ. ελεύθερο.

Σήμερα, Παρασκευή ο Δημήτρης Καρυπίδης θα αγωνιστεί εκ νέου στα 100μ. ελεύθερο και στα 50 μ. ύπτιο, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα αγωνιστεί στα 50μ. ελεύθερο και 100μ. ύπτιο. Αντίστοιχα ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του το Σάββατο στα 200μ. πεταλούδα και ακολούθως την Κυριακή στα 50μ. πεταλούδα.
 
Το IDMSWIMMING BERLIN, αποτελεί το τελευταίο δυνατό αγωνιστικό τεστ πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μέξικο Σίτι (30/9-6/10). Στη διοργάνωση του Βερολίνου συμμετέχουν περισσότεροι από 700 αθλητές από 48 χώρες.
 
Καλή τους επιτυχία! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.