Διακοπες ρευματος σε περιοχης της Ροδοπης

Την Κυριακή 21 Απριλίου

Ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε) με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί στο κοινό του Νομού Ροδόπης, ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες συντήρησης θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 21-04-2019.
 
Συγκεκριμένα διακοπές ρεύματος θα γίνουν από τις 07:30 έως 11:00 στην Κομοτηνή γύρω από την οδό Πηνειού, στις οδούς Περδίκα-Ομήρου και γύρω από αυτές, στην οδό Τηλεμάχου, 12ο Δημοτικό Σχολείο, πίσω από τον Άγιο Στυλιανό, περιοχή καταστήματος Χρυσοβέργη, Κηκίδιο, περιοχή γύρω από το κατάστημα Θεμελίδη, περιοχή αμπέλια και περιοχή Μιχαλίτσι, εργατικές κατοικίες Κηκιδίου
 
Μικροδιακοπές θα γίνουν το ίδιο χρονικό διάστημα στην περιοχή βόρεια της Κομοτηνής, στην περιοχή του υδραγωγείου Κομοτηνής και των δίπλα στρατοπέδων καθώς επίσης στους οικισμούς Καρυδιά, Πάνδροσος, Νυμφαία, Κάλχας, Στυλάριο, Σιδηράδες έως Γρατινή.
 
Όπως διευκρινίζει ο ΔΕΔΔΗΕ, το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν .
 
Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.