Διακοπες ρευματος σε περιοχες της Κομοτηνης και οικισμους

Το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου

Ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί στο κοινό του Νομού Ροδόπης, ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες συντήρησης θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 14 Απριλίου. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, διακοπές ρεύματος θα γίνουν: 

1. Από τις 08:00 έως 09:00 στην Κομοτηνή σε τμήμα της οδού Φαβιέρου γύρω από την περιοχή της οδού Εφέσου, Θερμοπυλών, Ναυαρίνου, Αφροδίτης, Πυθαγόρα, τμήμα της οδού Φιλαδελφείας, από την οδό Κοσμίου (περιοχή Σ/Μ Σκλαβενίτη) , έως Γ.Ρίτσου, στην οδό Κουρτίδη από Κοσμίου έως Θάσου, στην οδό Χ.Τσούντα από Κουρτίδη έως Κουμπάρη, στην οδό Ιωακειμίδη, τμήμα της οδού Τριαρίδη, στην οδό Παιωνίου, Ζυμβρακάκη από Κουρτίδου έως Σαμακοβίου, και από Ζυμβρακάκη έως Μ.Μ.Κωνσταντίου.
2. Από τις 08.00 έως 11:00 στον παράδρομο της Εγνατίας οδού, βόρεια προς Κομοτηνή, έως ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής
3. Από 11.00 έως 15.00 στην περιοχή Αράτου, Βραγιάς, Αρίσβης.

Όπως υπογραμμίζει ο ΔΕΔΔΗΕ το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν, αν περιστρέφονται όπως πριν.
Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.