Διακοπες ρευματος αυριο σε Κομοτηνη, Ροδιτη και Θρυλοριο

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποίησει απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των δικτύων

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε) γνωστοποιεί στο κοινό του Νομού Ροδόπης, ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των δικτύων, θα γίνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος όπως παρακάτω:

την Κυριακή 06-12-20,

  1. Από τις 08.00 έως 09.00 στην Κομοτηνή, στις οδούς Κούλογλου, Ορφέως από Ιωαννίνων έως Μιλτιάδου, τμήμα της οδού Γ.Νικολάου, τμήμα της οδού Βενιζέλου από Φιλ.Εταιρείας έως Σεφέρη (κατάστημα Τσεκμέζογλου)
  2. Από τις 09.00 έως 10.00 στην Κομοτηνή, στις οδούς Ηροδότου από πλατεία έως Σοφ.Βέμπο, Σοφ.Κομνηνού, Σοφ.Βέμπο βόρειο τμήμα, τμήμα της οδού Στ.Κυριακίδη από Σοφ.Βέμπο έως Πολυφήμου και Μαρωνείας από Σοφ.Κομνηνού έως Πουρνάρα.
  3. 3. Από τις 10.00 έως 11.00 στην Κομοτηνή, στις οδούς Στ.Κυριακίδη, Βύρωνος, Μαρωνείας από Πουρνάρα έως Στ.Κυριακίδη, τμήμα της οδού Τσετινέ απέναντι πλευρά από βιβλιοπωλείο Πέλπα και 1ο Γυμνάσιο.
  4. Από τις 11.00 έως 12.00 στην Κομοτηνή, στις οδούς Πολυφήμου στην πλευρά της οδού που βρίσκεται ο αξονικός Δημητριάδη, τμήμα της οδού Ν.Ζωίδη από Τσετινέ έως Αίνου, πλατεία Διονυσίου και τμήμα της οδού Τσετινέ στην πλευρά του βιβλιοπωλείου Πέλπα.
  5. Από τις 12.00 έως 13.00 στην Κομοτηνή, στις οδούς Ηροδότου, Απέλη, Παρασίου από Απέλη έως Ν.Ζωίδη (δυτική πλευρά της οδού),τμήμα της οδού Σοφ.Βέμπο από Στ.Κυριακίδη έως Παρασίου, Νικ.Ζωίδη από Ηροδότου έως Παρασίου και Πολυφήμου στην απέναντι πλευρά της οδού που βρίσκεται ο αξονικός Δημητριάδη.
  6. Τις ώρες 08.00-08.30, 10.00-10.30 και 13.30 έως 14.00 στους Οικισμούς Ροδίτης και Θρυλόριο.
  7. Από τις 08.00 έως 10.30 στον οικισμό Ροδίτης στην είσοδο του οικισμού από Κομοτηνή.

Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι' αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.