Διαγωνισμος ζωγραφικης απο τα «Τυροκομικα Δουκιδης»

Για τους μικρότερους συμπολίτες μας που μένουν σπίτι

Διαγωνισμό ζωγραφικής για τους μικρότερους συμπολίτες μας που μένουνε σπίτι διοργανώνει η εταιρεία «Τυροκομικά Δουκίδη».
 
Κάθε παιδί ηλικίας έως 12 ετών καλείται να δημιουργήσει μία ζωγραφιά ελεύθερης τεχνοτροπίας με θέμα όπως αναφέρεται «προβατάκια, κατσικάκια και αγελαδίτσες, ζώα δηλαδή που παράγουν γάλα και είναι απαραίτητα για τη λειτουργία ενός τυροκομείου» και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν προϊόντα της εταιρείας.
 
Κάθε παιδί μπορεί να συμμετάσχει με ένα μόνο έργο, σε κόλλα Α4 η οποία θα πρέπει να αποσταλεί έως και τις 40 Απριλίου και ώρα 20:00 στην εταιρεία.
 
Ειδικότερα όπως αναφέρεται στους όρους συμμετοχής οι γονείς θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά (σε μορφή φωτογραφίας ή σκαναρισμένα) τα έργα των
παιδιών τους στο [email protected] είτε με μήνυμα στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook μαζί με το μικρό όνομα του καλλιτέχνη, την πόλη και την ηλικία.
 
Η απεσταλμένη φωτογραφία θα πρέπει να πρέπει να εμπεριέχει μόνο την ζωγραφιά και όχι πρόσωπο του καλλιτέχνη αλλιώς δεν θα λαμβάνεται ως έγκυρη υποψηφιότητα.
Προαιρετικά μπορούν να αποστείλουν μαζί με το έργο και λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη (χόμπι, αγαπημένη δραστηριότητα)
 
Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής έργων ολοκληρώνεται στις 30/04/2020 και ώρα 20:00.  Τα έργα θα δημοσιευτούν στη σελίδα της επιχείρησης την Παρασκευή 01/05/2020 και η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 10/05/2020 20:00
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 11/05/2020.
 
Τα έργα θα κριθούν από το κοινό, το οποίο θα ψηφίζει με “LIKE” στην εκάστοτε φωτογραφία στην σελίδα της εταιρείας στο Facebook.
Η διαδικασία θα αναδείξει 5 νικητές και πολλούς χαρούμενους μικρούς φίλους!
 
Να σημειωθεί πως με την υποβολή ζωγραφιάς ο γονέας ή ο κηδεμόνας αποδέχεται αυτόματα τους όρους του διαγωνισμού και επιτρέπει στην εταιρεία «Τυροκομικά Δουκίδης» τη δημοσίευση υλικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.