Διαδικτυακο το 6ο Περπατημα του Συλλογου «Δυναμη Ψυχης»

Απαρατήρητα

Ο Οκτώβρης έχει καθιερωθεί ως ο μήνας κατά του καρκίνου του μαστού. Κάθε χρόνο ο σύλλογος Καρκινοπαθών και φίλων «Δύναμη Ψυχής» διοργανώνει μία μεγάλη εκδήλωση-περπάτημα με σκοπό να υπενθυμίσει και να ενημερώσει για το σημαντικό ρόλο που έχει η πρόληψη στην εξέλιξη της νόσου. Φέτος έχει τη σειρά του το 6ο περπάτημα…που όμως λόγω των υγειονομικών συνθηκών θα γίνει λίγο διαφορετικά, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του διαδικτύου. Συγκεκριμένα το φετινό περπάτημα θα γίνει ως εξής:

  1. Γίνεσαι μέλος στο «περπάτημα» (όπως κάθε χρόνο)
  2. Φοράς το μπλουζάκι «Δύναμη ψυχής» (όπως κάθε χρόνο)
  3. Και πας… στη βόλτα, στην δουλεία, στην έξοδο… όχι σε συγκεκριμένο μέρος (όπως κάθε χρόνο) αλλά όπου θέλεις εσύ!
  4. Στείλε στα social media του Συλλόγου ή ανέβασε (κάνοντάς επισήμανση τον Σύλλογο) τη φωτογραφία σου στο αγαπημένο σου μέρος ή στη δραστηριότητα που αγαπάς!

Οι δράσεις του Συλλόγου όμως δεν σταματούν εδώ, αφού τα Σάββατα του Οκτωβρίου (3/10,10/10,17/10,24/10) μέλη του Συλλόγου θα βρίσκονται τα πρωινά στην πλατεία από τις 10πμ-1μμ, τηρώντας τα μέτρα προστασίας και ενημερώνοντας σταδιακά τον κόσμο αποφεύγοντας το συνωστισμό.

Επίσης την Κυριακή 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Συλλόγου που θα μεταδοθεί και στο FB με θέμα “Γενετικός Έλεγχος και Καρκίνος του Μαστού “όπου θα υπάρχει η δυνατότητα να τίθενται ερωτήματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.