Διαδικτυακο εργαστηριο για γυναικες δημιουργους απο το Xanthi TechLab

Γνωριμία με το online marketplace ETSY

Δωρεάν online εργαστήριο για γυναίκες δημιουργούς διοργανώνει το Xanthi TechLab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και το Creative BizLab με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α.

Το δωρεάν εργαστήριο απευθύνεται σε δημιουργούς, χειροτέχνες, καλλιτέχνες, μικρές παραγωγούς, σχεδιάστριες, γραφίστριες και σε όσες θέλουν να μάθουν το σωστό τρόπο προώθησης και πώλησης των δημιουργιών και προϊόντων τους στην παγκόσμια αγορά.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχος του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν το δικό τους επιτυχημένο κατάστημα στο ETSY και να πουλήσουν τις δημιουργίες τους σε όλο τον κόσμο!

Το ETSY είναι το μεγαλύτερο online marketplace στον κόσμο για χειροτέχνες, καλλιτέχνες και δημιουργούς. Αποτελεί μία πολύ καλή είσοδο στον κόσμο της διαδικτυακής επιχειρηματικότητας. Είναι οικονομικό, δεν έχει ρίσκο και προσφέρει τεράστια παγκόσμια έκθεση στα προϊόντα.

Το εργαστήριο θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια ξεκάθαρη εικόνα για όλα όσα πρέπει να γίνουν, με ποιο τρόπο και με ποια σειρά.

Info

16 και 17 Οκτωβρίου 2020 – Διαδικτυακά
Θέσεις περιορισμένες – απαιτείται εγγραφή
Δήλωση συμμετοχής στη φόρμα της παρακάτω σελίδας:
https://www.creativebizlab.com/xanthi.html?lang=el

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.