Διαδικτυακη «προπονηση» για την ΑΕ Κομοτηνης με καλεσμενη την Ευα Χανταβα

Η διεθνής αθλήτρια απάντησε στα ερωτήματα των Κορασίδων της ομάδας της Κομοτηνής

Μπορεί η δράση για τις περισσότερες ομάδες της πόλης μας να έχει σταματήσει από τα τέλη Οκτωβρίου, όταν και σημειώθηκε έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού, ωστόσο οι προπονητές και οι ιθύνοντες των ομάδων δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να κρατήσουν ζεστούς τους αθλητές και τις αθλήτριες βρίσκοντας νέους τρόπους με σύμμαχο την τεχνολογία.

Πάνω σε αυτήν την φιλοσοφία, οι Κορασίδες της ΑΕ Κομοτηνής μαζί με αυτές του Ν.Ο. Πύλου και του Δίωνα Κυπαρισσίας συμμετείχαν σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Διεθνή αθλήτρια του Παναθηναϊκού, η οποία έδωσε συμβουλές τόσο σε τεχνικό κομμάτι όσο και στο κομμάτι της ψυχολογίας και της δουλειάς. Η 30χρονη αθλήτρια στάθηκε στη σημασία που έχει η σκληρή δουλειά στην προπόνηση για την αθλητική ανέλιξη ενώ επισήμανε χαρακτηριστικά πως «ο δρόμος προς την κορυφή είναι πολύ δύσκολος».

Αξίζει να σημειωθεί πως οργανωτής και «ιθύνων νους» της προσπάθειας ήταν ο προπονητής των Κορασίδων της ΑΕ Κομοτηνής και βοηθός του Ηλία Κρεούζη, Παναγιώτης Τατούλης, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο θέλησε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των αθλητριών για την μεγάλη τους αγάπη, το βόλεϊ. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με στόχο να βγουν οι αθλήτριες κερδισμένες σε μία περίοδο που ουσιαστικά δεν υπάρχει δράση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.