Δεξιωση φιλων στο …«Filia»

Ο όρος «λαοθάλασσα» χρησιμοποιείται περισσότερο σε πολιτικού τύπου συγκεντρώσεις όπου υποψήφιοι διακηρύσσουν τις πολιτικές τους θέσεις, εύκολα όμως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση της δεξίωσης που παρέθεσε στους φίλους του ο βουλευτής Ροδόπης και υφυπουργός Εξωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «Filia».

Η «κακή» εκτίμηση των πραγμάτων από τους προσερχόμενους ή και η πλημμελής εκτίμηση ή επίβλεψη του χώρου από την Τροχαία δημιούργησε γρήγορα αδιαχώρητο στο χώρο στάθμευσης, με αποτέλεσμα πολλοί από τους προσκεκλημένους να αναγκαστούν σε πεζοπορία από τη διασταύρωση της εθνικής οδού μέχρι την αίθουσα του ξενοδοχείου.

Η αίθουσα, αρκετών τετραγωνικών, ασφυκτικά γεμάτη. Ουρές κόσμου έξω από τις δύο εισόδους περίμεναν υπομονετικά να ακούσουν και να συγχαρούν τον δικό τους Ευριπίδη, που τον είδαν να ανδρώνεται πολιτικά δίπλα τους στα είκοσι χρόνια της πολιτικής του ενασχόλησης.


Παρά την αποπνικτική ατμόσφαιρα τον άκουσαν να θέτει τα πλαίσια της νέας διακυβέρνησης, να τους εκθέτει τον δικό του ρόλο στο υπουργείο Εξωτερικών -«εναλλακτική διπλωματία», να τους παραθέτει το πρόγραμμα για την παραπέρα πορεία, με προτεραιότητα στο έργο που ανάλαβε σε εθνικό επίπεδο, το έργο που ανάλαβε σε επίπεδο Θράκης, σε επίπεδο νομού, για να ακολουθήσει το προσωπικό για τον καθένα πολίτη ενδιαφέρον – με τη διατήρηση των γραφείων του στην Κομοτηνή, αντανακλώντας έτσι και τη συνεχή, εκ του σύνεγγυς, παρακολούθηση των προβλημάτων που αναφύονται σε τοπικό επίπεδο.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας έσφιξαν το χέρι του υφυπουργού, μεταφέροντάς του την περηφάνια που αισθάνονται για την υψηλή θέση που του εμπιστεύθηκε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, δίνοντάς του ευχές για υγεία, για ευόδωση των στόχων του, για ευόδωση των έργων του. Ανάμεσά τους, εκπρόσωποι φορέων, νομαρχιακοί σύμβουλοι, πολλοί συνάδελφοι και προσωπικοί, οικογενειακοί φίλοι.

Κλίμα ευτυχίας και αισιοδοξίας της Ροδόπης και της Θράκης για καλύτερες μέρες

Ε.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.